Herreskjortekort

Dette kort er som sådan ikke revolutionerende, der er masser afskjortekort at finde online. Men jeg kan godt lide at det kan stå på denne måde, og især er jeg vild med at det er en skovmandsskjort i stedet for smoking eller habit 🙂 jeg har dog valgt at han stadig skal være velklædt med stemplet butterfly fra Richard Garay, med blå knapper og med brystlomme.

Fold et stykke 4×12″ karton på midten så detvåbner lodret. Lav en scorelinje midt på den ene halvdel, altså 3 inches fra bunden, og vupti så er du klar til st montere. Skjorten limes på de nederste tre inches op til scorelinjen – så kan det foldes op som vist nedenfor. 

Tak fordi du kiggede med.

Gitte aka godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.