TEMA – Embossingfoldere: Imiteret slangeskind med embossingfolder

Til dette herre-kort, har jeg som baggrund brugt en af de nyere embossingfoldere fra Tim Holtz, nemlig den, der laver et mønster der minder om slange- eller krokodilleskind.

Kortet er i kvistkarton i en foldet A5, dvs. ca. 10×15 cm.
Teksten er stemplet på en lille lap kvistkarton. Jeg har brugt Distress Ink i farven Hickory Smoke til at stemple med, for at det ikke skulle se alt for perfekt ud på det lidt rustikke kort.

For at få embossingen til at blive endnu tydeligere, valgte jeg bagefter at heat embosse de ophøjede dele af overfladen med gennemsigtigt (clear) embossingpulver.
Jeg tog simpelthen min embossingsværte-pude og kørte den henover kortet, dryssede pulver på og smeltede det med varmepistolen.

Tandhjulene er lavet af udskåret bølgekarton fra en lille forsendelsesæske, som jeg har skåret ud på Bigshot med en Bigz die fra Tim Holtz.

Bagefter har jeg gjort tandhjulene “rustne” ved hjælp af produkterne fra PentArt.
Jeg har brugt den teknik de viser i begyndelsen af denne video:
https://www.youtube.com/watch?v=-OcRO7zVtT4

Det giver en helt fantastisk livagtig effekt, som om man har brugt rigtige rustne tandhjul (som bare ville være alt for tunge til at kortet kunne bære dem).

 

[bloginn id=”0.1496303397283″]

2 thoughts on “TEMA – Embossingfoldere: Imiteret slangeskind med embossingfolder

  1. Super fedt kort…og ret sjovt, for jeg har lige her til morgen siddet og set video’er med de ting du har brugt – PentArt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.