One-Sheet-Wonder – en nem måde at lave enkle kort

Har du hørt om “One Sheet Wonder”?

Det er en teknik, hvor man kun bruger ét dobbeltsidet ark mønsterpapir til at lave en masse forskellige kort.
Men må kombinere med farvet karton, pynt og selvfølgelig kortbaser.

Det lykkedes mig at få i alt 13 kort ud af det denne gang.

Jeg har valgt at bruge et ark mønsterpapir fra Maja Design med blomster på den ene side og tern på den anden, og så fandt jeg tre forskellige ark ensfarvet karton til at kombinere med. Som kortbaser har jeg brugt A5 kvistkarton foldet på midten.

Jeg skar arket op efter min egen frie fantasi, som jeg nu selv syntes det passede  –  men hvis du er lidt usikker på, hvordan du skal gribe det an, så kommer der rigtig mange gode forslag frem, hvis du f.eks. googler “one sheet wonder” og “template”.

Da jeg lavede kortene på Scrapbooking Convention i marts, så var der rig mulighed for at finde noget matchende pynt i nogle af butikkerne, såsom blomster og halvperler.

Teksten er udskåret med en die.

 

One thought on “One-Sheet-Wonder – en nem måde at lave enkle kort

  1. De er godt nok flotte Gitte….super god måde at lave mange kort på 😀

    God weekend og ferie til dig og dine 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.