Studenterkort til ham og hende.

Nu går der ikke længe, før studenterne bliver færdige med deres sidste eksamener, og derefter kan fejre, de er blevet studenter.

Jeg har to, jeg har lavet kort til – et til ham og et til hende – jeg forventer ikke, de kigger med herinde 😉

Min kortbase er af kvistkarton i størrelsen 4 1/4 x 11″ – den er foldet på midten, så selve kortet måler 4 1/4 x 5 1/2″. På et stykke akvarelpapir har jeg stemplet med et gammelt baggrundsstempel fra Hero Arts kaldet “Formula Fun” – som man måske kan ane, består det af ligninger og andre matematiske motiver. Jeg har stemplet med VersaMark og derefter embosset motivet med hvidt embossingpulver. Jeg “malede” først papiret med rent vand og derefter med distress ink i farverne: “Antique Linen”, “Pumice Stone” og “Frayed Burlap”. Jeg har forsøgt at ramme nogenlunde samme tone som mit kvistkarton har. Da det hele var tørt, stansede jeg akvarelpapiret ud med den største die i sættet “Wonky Stitched Rectangle Stax”, som herefter blev limet på kortbasen.

Jeg har brugt en del dies på kortet. Uglen er en die fra Spellbinders fra gemmerne, hvor jeg også har fundet dien med “Tillykke”, samt flasken som er en gammel QuicKutz die. Ordet “Student” er fra Dixi Craft og har nr. MD0082, tallene er en die fra KaBoks. Studenterhuen er ligeledes fra Dixi Craft og har nr.MD0081.

Kortet til hende (Mia, som I kan læse på huen) er lavet efter samme princip. Her er kortbasen blot i hvid karton i stedet, men ellers samme størrelse som ovenstående kort. Jeg har på akvarelpapir stemplet med baggrundsstemplet “Roses all over” fra MFT. Det er igen med VersaMark og embosset med hvidt embossingpulver. Jeg har igen gjort mit papir vådt med rent vand på en pensel først, og derefter malet med distress ink i farverne: “Spun Sugar”, “Worn Lipstick”, “Barn Door” og “Festive Berries”. Her har jeg gået efter at få et farvespil fra mørk til lys, men hvor overgangen mellem de røde nuancerne, bare glider over i hinanden. Da det var tørt, stansede jeg det ud med den største die i sættet “Stitched Scallop Edge Frames Rectangle” – den laver godt nok en ramme med de fine buer rundt yderkanten, men jeg limede blot midterstykket på plads ned i rammen igen.

Også her har jeg været en tur i gemmerne og fundet en “Tillykke” die frem. Huen er den store studenterhue fra Dixi Craft med nummeret MD0033. De små bogstaver til navnet på huen, er et alfabet fra Die-Versions “A Hint of Lime”. Ordet “Student” er en die fra Nellie Snellen nr.SD082 – der er også en skygge med til i sættet, men jeg valgte at bruge den uden, så man bedre kunne se roserne i baggrunden. Tallene er igen en die fra KaBoks.

Nu er der blot tilbage at afleverer dem på mandag 😉

Tak fordi du kiggede med 🙂

Mange hilsner fra Tina.

One thought on “Studenterkort til ham og hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.