TEMA – Embossingfoldere: Embossing folder og embossing pulver

For noget tid siden faldt jeg over denne tutorial som kombinerer embossing folder med embossing pulver. Jeg syntes ideen og resultatet fantastisk. Først det færdige kort.

Jeg har sat det på hvidt kort base og standset et hjerte med en Cheery Lynn die. Tillykke er lavet med en Nellie Snellen die med baggrund. Der er pyntet med lidt pallietter.

Jeg har fundet en rest mønster papir som er kørt igennem embossing folderen. Derefter har jeg fuldt tutorial og har lagt embossing sværte på med min brayer. Jeg har derefter brugt klar embossing pulver som er smeltet med min heat gun. Jeg har brugt denne proces 2 gange før jeg var tilfreds.

Til sidst har jeg farvet arket med sort distress ink refill. Det hvor mønsterPapiret er blevet embosset kan man tørre den sorte farve af så man kan se mønster papiret neden under. Super fed effekt og endnu flottere i virkeligheden.

Tak fordi I kggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.