TEMA – Vis mig din yndlings-die: Den die jeg altid vender tilbage til

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker dies – jeg bruger die cuts på stort set alt. Men der er nogle jeg altid vender tilbage til, og det er mine banner dies fra Die-Namic. De er fantastiske og kan bruges på mange måder.

På dette kort har jeg brugt banneret til teksten. Kortet er lavet med  distress ink og distress oxide. Jeg har også brugt en Poppystamps Stick Frame die samt en Die-Namic Doily die. Teksten på banneret er fra Gittes sæt.

Efter at have brugt Tim Holtz Applikator til distress ink og oxide har jeg dryppet vand på baggrunden. Da det var tørt har jeg igen med applikator brug distress oxide gennem  en CraftEmotions  maske.

Jeg har desuden stemplet med et Lavinia stempel med små stjerner – jeg har brugt guld ink.

Tak fordi I kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.