TEMA – Vis mig din yndlings-die: ELSKER Tim Holtz’s sommerfugle

Min absolut FAVORIT die lige pt er Tim Holtz’s sommerfulge dies. Og hvor heldigt er det at han ovenikøbet har lavet favoritten i en lidt mindre størrelse. Altså jeg elskede de store dies, men de små er jeg næsten endnu mere vild med. Tit bruger jeg dem som her – hvor jeg kun bruger det øverste lag. Men rent faktisk er der jo uendelig mange muligheder med de dies når man har den “samme sommerfugl” uden huller i, som man kan lave skygge-effekt eller lignende med.

Sommerfuglene kan findes på Hobbyboden – hvert sæt består af 2 sommerfugle og 2 dies til hver sommerfugl:

De store sommefugle

De små sommerfugle

Ved godt at sommerfuglene er i fokus, men blomsterne på det her kort er nu også ganske lækre. De er fra et sæt med dies og matchende stempler.

Crafty coctail blossom – die og stempelsæt

Jeg bruger sjældent – måske endda aldrig – at lime sommerfuglen fladt på mit kort. Jeg elsker at lade den flyve med vingerne bøjet op, så den kun lige er limet fast med kroppen. Kroppen af sommerfuglen er i øvrigt også oplagt til lidt pynt – her har den fået lidt liquid pearls, men jeg bruger også rigtig tit halvperler. Bare lidt en enkelt eller et par stykker.

Tak fordi du kiggede med på mine favoritter – man må aldrig gå ned på sommerfugle 🙂

– Karina

2 thoughts on “TEMA – Vis mig din yndlings-die: ELSKER Tim Holtz’s sommerfugle

    1. Tak 🙂 Papiret er faktisk rester, som jeg har byttet mig til. Vi var en flok afsted og havde rester med. Nogle gange bliver man lidt træt af sine egne rester, så da vi tog hjem byttede vi rundt og tog lidt med hjem af hinandens rester. Det var et frisk pust til restebunken.

Comments are closed.