TEMA – Vis mig din yndlings-die: Et nyt bekendskab

Det er ingen hemmelighed – jeg elsker dies. Bruger dem hele tiden på alt hvad jeg laver. Og nu har jeg fået en ny “helt” i scrap verdenen, nemlig Seth Apter – (bare rolig, Tim Holtz er stadig den helt store). Hvis i ikke kender ham så prøv at Google ham, er helt vild med hans stil. Og så laver han de fedeste dies fra Spellbinders. Han har helt hans egen stil.

Her har  jeg brugt en af hans nyeste dies. Baggrunden er laver med distress oxide og et Kaiser Craft stempel. Baggrunden er sat på et stykke sort karton og igen på en kort base af kvist karton. Stemplet er fra Gittes lækre sæt.

Og lige et nærbillede. Synes distress oxide og die passer rigtig godt sammen i stilen.

Og lige et par kort mere hvor jeg har brugt diens negativ, Dvs det stykke sorte karton som jeg har standset die cutten ud fra.

denne er blevet distresset i sideren ( jeg fik nemlig limet den på baggrunden  med bagsiden opad, og så er kanten lidt mere rå.) Men det er faktisk ganske ok.

Tak fordi I kiggede med

Else

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.