TEMA – CAS (clean and simple): Carousel Baby

Lækre og søde motiver kan være alfa omega for et CAS kort. Pointen er, at have 100% fokus på et motiv og her er Avery Elle’s nye stempelsæt “Carousel” simpelthen bare perfekt. Og så var det en ren fornøjelse at farvelægge med ZIG Clean Color.

Som gammel hestepige, så kunne jeg ikke stå for dette motiv i stempelsættet fra Avery Elle. Du finder sættet “Carousel” lige HER hos Gitte – og så kan der også købes dies til!

Min kusine er for nyligt blevet mor for første gang, så jeg havde dette i tankerne i mit farvevalg og valg af tekst. Dertil er lilla min ynglingsfarve 😉

Jeg har farvelagt motivet med ZIG Clean Color Real Brush og med hjælp af en vandpensel. Det er min erfaring, at jeg helt klart får det bedste blending og farvelægningsresultat, hvis jeg bruger en vandpensel til at blende og fade farverne med.

Helt bevidst, da dette skal være et CAS kort, har jeg valgt at bruge ensfarvet designpapir til baggrunden. Årsagen er, at min baggrund ikke må tage fokus fra mit motiv. Dertil skal der være “luft” omkring motivet og begrænset brug af pynt. Da mit kort har 2 lag ovenpå kortbasen, så er dette i den mere bløde ende af CAS stilart skalaen. Du kan læse mere om definitionen på CAS i DETTE indlæg.

Til at farvelægge motivet har jeg brugt følgende ZIG Clean Color farver:

Hesten:

  • Mustard
  • Beige
  • Dark Gray
  • Dark Brown

Blomster:

  • Lilac
  • May Green

Pole:

  • Light Violet
  • Violet

Det var alt for denne gang 🙂

Pia

2 thoughts on “TEMA – CAS (clean and simple): Carousel Baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.