TEMA – Ideer fra glemmebogen: Er micro beads på vej tilbage?

Jeg elsker denne her udfordring “Fra glemmebogen”. Så kommer hjernen rigtigt i gang. I dette indlæg har jeg valgt at hive micro beads frem. For rent faktisk så jeg en video på Youtube for noget tid siden, hvor der blev lavet noget mixed media, hvor der blev brugt et eller andet der mindede mig om micro beads. Jeg er ikke sikker på at det rent faktisk var det, men pludseligt tænkte jeg bare på de mikrosmå klare kugler, som jeg for laaaaang tid siden brugte på mine kort. Dengang brugte jeg at lægge en dobbeltklæbende folie ovenpå et motiv af en art – tit var det et motiv fra et 3D ark. Så blev motivet med den dobbeltklæbende folie monteret i et passe partout kort. Og til sidst fik den del af motivet, som var synligt gennem hullet i kortet, en god gang micro beads, så det gav sådan et frostagtigt look af motivet. Jeg har desværre ikke kunnet finde billeder af de gamle kort, så jeg håber bare I forstår hvad jeg mener.

Nå men i den video jeg så blev micro beads (eller noget der lignede) altså brugt til at skabe lidt struktur i noget mixed media. Så den ide har jeg forsøgt at genbruge på et lille mixed media kort her. Jeg har stemplet og distresset kanter og lavet struktur med texture paste. Nogle steder jeg har bare trykket resterne af texturepaste fra spartlen ned på kortet og så har jeg drysset med lidt micro beads. Og ja – jeg havde en pose af dem liggende på mit hobbyværelse 🙂 Her er kortet i sin helhed og så kommer der masser af detaljebilleder, som gerne skulle vise hvad jeg mener med at lave struktur med perlerne.

 

Her ser man vist mest den virkelig lækre blomst, som vi da også godt må kigge lidt på. Den er lavet med stempler og dies fra Heartfelt Creations. Men hvis man kigger under bladene kan man ane de små perler.

På det næste billede bliver det lidt mere tydeligt – her er et af de steder jeg har trykket resterne af texturepaste fra spartlen af og drysset perler på. Nogle af perlerne bliver dækket af den hvide paste og andre fremstår stadig klare. Det kan jeg faktisk ret godt li. Hvis man kun vil have strukturen kan man jo dække det klare helt og evt. spraye farve ovenpå.

Her er vi igen lidt tættere på de perler under bladene. Her kan man også se at jeg har lavet lidt struktur/lag under blomsten ved at lægge nogle strimler af det samme papir under blomsten.

Flere micro beads, som er godt smurt ind i texture paste.

Til sidst lige et billede hvor man igen mest ser blomsten – bare fordi den altså også er mega lækker. Og med en baggrund, hvor der sker så meget, som her, behøver man ikke så meget pynt. En enkelt blomst og et par grene er alt rigeligt.

Det var et kig i glemmebogen fra mig. Og jeg er helt sikker på at mine microbeads bliver fremme lidt endnu. Jeg tror det skal prøves på et mixed media LO også. Jeg håber I har fået lyst til at prøve enten microbeads eller også prøve selv at grave dybt gemmerne eller tankerne og finde noget frem fra jeres egen personlige glemmebog.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

4 thoughts on “TEMA – Ideer fra glemmebogen: Er micro beads på vej tilbage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.