TEMA – Ideer fra glemmebogen: Perfect Pearls og baggrundsstempel

Jeg tror alle os der scrapper kender det med at købe nyt legetøj som er nyt og spændende for efter lidt tid fuldstændigt at glemme at bruge det. Sådan har jeg haft det med Perfect Pearls. Og sådan har jeg det også med mine træ Hero Arts baggrundsstempler. Ærgerligt egentlig da begge dele er fantastiske.

Jeg har brugt det til at lave dette kort.

Baggrunden er laver med distress oxide I farverne  Iced Spruce, worn Lipstick, Faded Jeans og Cracked Pistachio. Jeg har derefter stemplet med en Hero Artes baggrundsstempler med Watermark stamp pad. Derefter har jeg drysset perfect pearl på I farven Heirloom gold. Resten af pulver er forsigtigt børstet væk med en pensel.

Jeg har sat baggrunden på sort karton, stemplet med et af Gittes stempler og sat sommerfugle på lavet med Tim Holtz de små sommerfugle dies og pyntet med nogle halv perler.

I får lige et nærbillede hvor man kan se hvordan perfect pearl aftryggene skinner.

Tak fordi I kiggede med.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.