Jeg har vist en svaghed for rådyr og rensdyr i år…

Da jeg fornylig sad og lavede gavemærker til Convention i Middelfart, gik det op for mig, hvor mange ting jeg faktisk kom rådyr og rensdyr på.
Men man kan altså også få så mange fine dies og stempler.

Se bare på den stak gaveværker, som jeg lavede om søndagen.
Her er både die-cuttede dyr og stemplede dyr.

Stemplerne er fra Creative Expressions og de små die-cuts er fra et af årets nye Winter Wonderland die-sæt fra Tim Holtz (hvor der i øvrigt også medfølger en fin snevejrs-himmel lige til at skære ud).

Baggrundskartonen er fra forskellige rester jeg havde liggende i min kasse.

Rådyrhovedet herover er fra svenske Gummiapan, men Marianne Design har netop lavet et, der minder meget om det.

One thought on “Jeg har vist en svaghed for rådyr og rensdyr i år…

  1. Det er dejligt at se hvor mange man egentlig kan få, jeg har efterhånden også en samling – gad vide om jeg ikke skulle starte med at lave noget med alle mine dies?? hehe… Skønne kort og stempler du har her!!

Comments are closed.