Englekys med gulddrys

Spørger du mig, så er embossing pulver fantastisk. Det kan få ufatteligt meget til at se knald godt ud. Og det er absolut perfekt til julekort.

Jeg har derfor i dagens anledning kastet mig over mit guld embossing pulver i kombination med en sød lille engel.

Først har jeg heat embosset et woodgrain mønster på et stykke kraft karton. Her kan bruges dette baggrundsstempel fra My Favorite Things – Woodgrain. Så lige en lækker baggrund det skaber!

Til teksten har jeg brugt et af Gitte’s egne stempler – Juletid – og lavet det lille lækre tag med brug af My Favorite Things – Stitched Mini Scallop Rectangle.

Den lille fine engel er fra Nellie Snellen – Little Angel – og den er desuden også perfekt til at lave lidt julepynt til juletræet med.

Min lille engel har jeg lavet i 2 lag for at få den til at træde tydeligere frem. Derfor jeg har valgt at ligge en hvid engel nedenunder en smule forskudt. Dertil har jeg drysset lidt guld embossing pulver på kjolen. Til dette har jeg ikke gjort brug af embossing sværte, men har i stedet smeltet pulveret ved at holde min varmepistol på fra bagsiden af englen. Hermed undgår jeg at pulveret blæser væk under smelte-processen.

Kortstørrelse: standard A6

Hvad med dig – får du brugt dit embossing pulver??

Kreative CAS hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

2 thoughts on “Englekys med gulddrys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.