Skrivemaskinesjov

På convention i Middelfart var der som altid en skitseudfordring. Denne gang skulle vi arbejde ud fra denne skitse.

Jeg lavede dette kort til skitsen. Jeg er helt vild med denne lækre skrivemaskine fra Spellbinders. Jeg synes det giver nogle sjove muligheder for at sætte tekst i skrivemaskinen. Man kan jo også lave et skrivefelt, så man håndskriver en lille hilsen på papiret i skrivemaskinen.

Denne gang har jeg sat et stykke papir i maskinen med et af Gittes nye stempler – fra sættet med de lidt skæve tekster.

Jeg har pyntet med lidt blomster i nogle skønne sarte farver.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.