LO fra convention – mixed media

Det med at lave layouts er efterhånden ikke noget jeg får gjort så tit, men når vi kommer til convention plejer jeg at kaste mig over skitseudfordringen og lave et LO, hvor jeg virkelig bruger tid på at gøre det lækkert. Det gjorde jeg også denne gang. LO’et tog udgangspunkt i en ramme, som jeg fandt under en oprydning nogle uger inden convention. Rammen var en lyseblå chipboard ramme. Den var ret hidsig i den lyseblå farve, så jeg havde straks en ide om at male den og bruge den til noget mixed media. Jeg har desværre ikke billeder af de ekelte steps jeg var igennem med rammen, men jeg startede med at male den helt sort med sort gesso. Derefter fik den lidt forskellige patina farver fra dette sæt. Så fik rammen lidt Texture paste. Og så gik jeg ellers i gang med at lime en masse ting på rammen. Der er alt muligt forskelligt fra gemmerne. Der kommer masser af billeder nedenfor, som kommer lidt tættere på, så man kan se hvad der er på rammen. Efter at alt var monteret på rammen fik det hele noget hvid gesso, så alle farver næsten var dækket.

Her er layoutet i sin helhed.

Her er vi lidt tættere på den ramme, som er udgangspunktet for det hele. Her kan man se blomster, knapper, små træ hjerter og stjerner, mønter, metal embellishments. Der er også ostelærred og halvperler.

Så kommer vi helt tæt på her ses blomsten med en halvperle. Der er også hele perler. Man kan også se hele perler. Der er også en kæde. Der er palietter og metalpynt. Alt sammen malet lidt tilfældigt med den hvide gesso.

Tæt på et andet hjørne. Her er et gitter, som jeg havde liggende udskåret i mønsterpapir. De blå eyelets med den lille stofstrop er nogle virkelig gamle embellishments jeg har haft liggende. Det fede ved at lave mixed media er at alt pludselig får nyt liv. Igen perler, halvperler, blomster og træpynt.

Her fra en anden vinkel – en del ostelærred, som har fået den hvide gesso. Masser af pynt.

Mere tæt på – her en træ-blomst som titter ud under gitteret af mønsterpapir. Den strimmel papir med teksten “Love is in the air” er fra kanten af et stykke mønsterpapir. Det går rigtig godt til mixed media på denne måde, hvor jeg på baggrunden har mange mindre stykker mønsterpapir. Den lille krølle under blomsterne ind i hjørnet er faktisk en lillle sky fra Poppystamps. Jeg synes de er rigtig fine til at give lidt fylde.

I modsatte hjørne af layoutet sker der ikke så meget. Dog kan man her se at jeg har malet baggrundspapiret med et tyndt lag hvid gesso. Jeg syntes ikke, at farven på papiret var helt rigtig ift. de farver jeg fik frem i rammen, så det hjalp rigtig fint med det hvide gesso. Og så pyntede jeg lige med et stykke af en drømmefanger.

Lige til venstre for billedet har jeg også leget med noget texture paste. Her har jeg stemplet med et gammelt rubberstamp ned i pasten. Det er en rigtig fed effekt man får ud af det.

 

Tak fordi du kiggede med og 1000 tak til dem, som stemte på layoutet til convention. Det gav en 2. plads i layout-konkurrencen.

KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.