TEMA – Minialbum: bølgepap og Gilding Polish

I vores sommerferie i år var vi i Nord Italien og her var vi på en fantastisk gåtur i en skov som lå på en bjergside. I skoven havde forskellige kunstnere lavet skulpturer i træ og andre materialer som passede til skoven.

Det naturlige ville jeg gerne fange i et mini album.

Jeg har derfor valgt at lave mit mini album i bølgepap. Siderne er 20×15 cm. På begge sider af bølgepappet har jeg revet lidt af papiret af så bølgepappet bliver synlig. Derefter er siderne farvet med Cosmic shimmer Gilding Polish i flere farver. Nogle af farverne bare direkte på pappet, andre farver gennem masker.

På forsiden har jeg desuden brugt en Tim Holtz Doily die og rrenogle træ pynt jeg købte i Italien. Albummet blev ret tykt så jeg har valgt at samle med kraftig natur snor.

Jeg har bevidst valgt ikke at overpynte siderne, dels for ikke at gøre albummet mere tykt end det i forvejen er, men også for ikke at tage fokus fra billederne. Jeg har derfor kun brugt lidt udstandsede figurer. Her hhv Espalier Baggrund og Decorative die fra Kaiser Craft.

Alle billederne har fået en baggrund af kraft karton og siderne er distressede og sværtet med Vintage Photos distress ink.

Desuden har jeg brugt samme Tim Holtz doily die som jeg også brugte på forsiden.

Den grønne farve er den mest markante men for at give kontrast har jeg brugt rødt.

Tak fordi I kiggede med.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.