Tema – Minialbum: Et lille bitte mikro minialbum

Da jeg søgte lidt efter minialbums fandt jeg denne video med et mikro minialbum. Jeg synes, det var en mega sød ide, så det måtte jeg da prøve. Jeg har lavet det rå album, men ikke sat billeder eller pynt ind. Jeg skal vist tænke lidt over hvad det kan bruges til. Det er nogle små billeder, som skal i 🙂

Albummet er sat sammen af 2 strimler mønsterpapir, som er foldet. Derefter er der lavet en omslag af sort karton og nogle løse tags til at sætte indeni albummets sider. Jeg har ikke taget billeder undervejs, men videoen viser en rigtig grundig vejledning. Jeg har dog lavet en anden lukning.

Her er et billede af det lukkede album.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inde i albummet er der små tags. Der er 2 versioner af tags – både nogle enkelt og nogle foldede tags.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er et af de dobbelte tags taget ud af albummet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis man stiller albummet op ser det sådan her ud. Man kan se de små tags, som er stukket ned ovenfra i siderne, som er i dobbelt lag. Både albummets sider og alle tags er sværtet på kanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.