CreativeWorld i Frankfurt er slut for denne gang

Det har været tre spændende dage i Frankfurt, men nu tror jeg så også, at jeg har fået nok af messer for et stykke tid frem (at jeg så tager til Sorø og scrapper til Scrap-a-Mania allerede om halvanden uge, det er jo en helt anden historie  –  der skal jeg jo sidde ned og hygge mig i godt selskab  🙂 ).

Som jeg allerede fortalte forleden, så kommer der et nyt mærke i Hobbyboden, nemlig polske Piątek Trzynastego.
Indehaveren fortalte mig, at navnet betyder “Fredag den trettende“, og det er derfor de har en heks som logo.

Se lige disse fine kager, de serverede på standen, mens man sad og lagde sin ordre!

De laver nogle virkelig lækre designs i en supergod papirkvalitet, og jeg bestilte i første omgang næsten alle deres papirpakker og -blokke  –  det var virkelig svært at begrænse sig, når de var så flotte allesammen.

Elizabeth Crafts havde nogle sjove og lidt anderledes designs i deres nyeste kollektion.
Og bl.a. også en sjov zigzag die, som kan sættes under elementer og give en sjov pop-up effekt, hvis man f.eks. bruger den på et motiv sat indeni et kort.

Fra Creative Expressions er der kommet nogle rigtig fede stempler med “cloud” tekster, altså hvor små og store tekster er sat sammen som en “sky”.

Og fra samme producent er der selvfølgelig også masser af nye dies på vej, bl.a. nogle, hvor den ikke skærer motivet helt ud, men kun f.eks. kronbladene på en blomst og så kan man lige vippe dem opad for at give 3D-effekt.

Artemio havde på deres stand bygget flere dele af et hjem op  –  for at give inspiration til hvordan deres produkter kan bruges til home decoration.

Uden mad og drikke går den ikke – og jeg synes at det kæmpe logo på caféen var lidt fedt.

Rayher havde på deres stand et helt hjørne bygget op omkring bryllup.
Med borddækning, bordplaner, udsmykning osv.

Og til rigtig bryllupsudsmykning hører selvfølgelig også dekoration af bilen til brudeparret, så de havde da lige hevet en smart lille sportsvogn ind på messen og dekoreret den med balloner m.m.

Der har hver dag været gang i i masser af designer demoer rundt omkring i hallerne. Her er nogle kig fra weekenden.

Her er det først Alexis Toupet fra Carabelle Studio i Frankrig, der demonstrerer deres nye teksturplader til brug for monoprint sammen med f.eks. Gelli Plate.

En – for mig- ukendt akvarelkunster på en af standene.
Men han var sindssygt dygtig, og havde en virkelig fed stil!

Den verdensberømte kalligrafist Paul Antonio gav demonstrationer på sin kunnen – og jeg fik også et personligt eksemplar med hjem.

Altid glade og smilende Dina Wakley demonstrerede sine nyeste produkter fra Ranger.
Og behøver jeg at sige, at jeg blev passende star-struck, da hun kiggede på mig og sagde “hov – dig kender jeg da” – og ja, jeg har jo som bekendt deltaget på flere af hendes kurser i USA – bl.a. I Phoenix i forrige weekend. ;o)

Superdygtige Susan Tierney-Cockburn, som jeg har fulgt siden jeg startede min butik og solgte blomsterpunches i massevis.
Hun har udgivet flere bøger om hjemmelavede blomster, og er nu designer for Elizabeth Craft.

Et sødt lille “twist” på mange af hendes blomsterkort denne gang var, at hun havde brugt små flydende perler á la Nuvo Drops på mange af de små fine grene, så de enten lignede dugdråber eller småbitte bær.

Kvinden bag Elizabeth Craft – Els Van de Burgt – demonstrerede en virkelig lækker teknik med dobbeltklæbende tape, blonde og to forskellige farver Microfine Glitter

Ken Oliver viste sine skønne Color Burst farver.
Han brugte dem på specielle tykke plader, Mixed Media Plates, som er lavet med et lag akvarelpapir på den ene side, som man kan arbejde med farverne på  –  men det bagvedliggende materiale er så fast, at det ikke bukker eller krøller, selvom man pøser masser af vand på.

NIO blev vist frem på rigtig mange af grossisternes stande, så jeg tror det er noget de venter sig rigtig meget af, for man så den allevegne.

Systemet består af forskellige dele, men det essentielle er en stempel-automat, hvori man sætter sværte og stempel, så den er lige til at trykke ned á la et kontorstempel.

Både sværte og stempler kan udskiftes, som man har lyst til, og der findes en række forskellige stempler og farver til systemet, men du kan også få lavet dit eget.
Ved køb af startkittet medfølger der en kupon til bestilling af dit første personlige stempel uden yderligere ekstra omkostninger (den vejl,. udsalgspris er vist ca. 40 euro).

Idéen er rigtig sjov, men den henvender sig nok mest til lidt andre kundesegmenter end scrappere og kortmagere, der som regel helst vil styre deres stempler selv, så aftrykket bliver præcist. Men de viste eksempler på hvordan man kunne lave forskellige dekorationer til fester osv. med dem.

Og så får I lige den allersidste række stemningsbilleder og indtryk fra messen herunder.

Indlægget blev vist lidt langt, men jeg havde så mange ting at vise jer.

Tusind tak til alle jer der har fulgt mig på min tur, først til USA og bagefter til Tyskland.
Jeg er rigtig glad for at så mange gider at læse med og følge med i mine oplevelser.
Det har været en fornøjelse at blogge for jer.  🙂

I løbet af de kommende uger vil jeg komme med lidt flere blogindlæg, omhandlende de kurser jeg var på i USA, så I kan få lidt flere detaljebilleder af projekterne derovrefra.

Gitte

5 thoughts on “CreativeWorld i Frankfurt er slut for denne gang

  1. Tusind tak for alt hvad du har delt med os andre. Det har været spændende at følge med I alt hvad du har skrevet 😀

    Jeg glæder mig utrolig meget til at du får mange af tingene hjem til vores lille land….uhhh det kan blive dyrt, men samtidig super fedt 😉

  2. Tak for dine messse beskrivelser, det er hyggeligt at følge med når du/I er ude og kigge på alle de nye vare. Det er en fornøjelse at følge med i.

  3. Hold da op hvor må det ha været spændende at gå rundt og se det hele med fingrene. Og det har været en kæmpe fornøjelse at følge med her på sidelæinjen, selv om man jo nok ønskede mange gange, at man kunne være med ha ha ha. Men dejligt at du har haft nogle gode dage og oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.