Endnu en dag pakket med kurser og foredrag

Anden kursusdag – fredag – er som regel en lang en af slagsen.
Hvis man har lyst (og tid og råd), så kan man køre på fra 8 om morgenen til 21 om aftenen, hvor de sidste kurser slutter.
Så længe var jeg dog ikke i gang . . . Men næsten . . .

Fredagen var for mit vedkommende i hvert fald fyldt godt ud med forskellige kurser og arrangementer.

Alle tre kurser jeg deltog på, var helt forrygende, så det har nærmest været et overflødighedshorn af ny viden og inspiration.

Dagens første kursus var med Lawn Fawn og hed “Interactive Cards”.
Ligesom de fleste andre kurser, har der været rift om pladserne og køen er lang, så man kan komme først ind og få en plads nogenlunde forrest.

Vi skulle på to timer igennem hele 4 forskellige kort, der allesammen “kunne noget”, så der var fart på, og jeg nåede da heller ikke at dekorere dem alle helt færdigt.

Men det var jo fornuftigt nok, at de prioriterede det højest, at vi kom igennem den rent tekniske del af hvert enkelt kort. Det med at pynte dem kan de fleste jo nok finde ud af efterfølgende.

Vi lavede bl.a. et kort med den helt nye pivot-die, og derudover et slider-kort, et stitched Hill pop-up kort og en pop-op box (som de i øvrigt fortalte var deres mest populære die nogensinde).

Formiddagens andet kursus var med Dyan Reaveley og de skønne Dylusions produkter.
Vi legede med ink-sprays, maling, stencils og stempler, og kom igennem rigtig mange forskellige teknikker på de to timer kurset varede.

Mine negle var i øvrigt meget “artsy” bagefter. Heldigvis matchede farverne jo meget godt med min blå neglelak.

Eftermiddagen gik med kursus med Dina Wakley, hvor vi igen skulle gratte med en masse maling, gesso, forskellige medier, stempler, tissue tekster og washi tape.

Vi arbejdede i hendes nye, store bog, som har sider med både canvas, hessisn, akvarelpapir m.m.

Efter dette kursus var det stort set umuligt at få rene fingre igen. Men sådan er det med en hobby som vores.

Indimellem kurserne fandt jeg også tid til at deltage på et par seminarer også.
Det ene handlede om copyright m.m. Og det anden om sociale medier.
Begge seminarer gav lidt nye tips.

Sidst på dagen var det tid for det årlige arrangement “New Product Networking Event”, hvor en række særligt udvalgte nye produkter bliver præsenteret inden for forskellige produkt-kategorier. Et produkt i hver kategori bliver i løbet af messen tildelt en Award som årets produkt (for et par år siden var det f.eks. Misti’en).

Fra “vores” verden var der bl.a. nogle allerede kendte produkter, som Tim Holtz’ Sidekick Maskine og hans nye 3D Impresslits, Ranger’s Letter It produktserie og Uchi’s sjove stempler, der skifter mellem to motiverne, når man skubber en stribet strimmel frem og tilbage foran motivet.

Men der var også andre spændende ting, som jeg helt sikkert skal have kigget nærmere på i de kommende dage, når selve messen åbner.
Bl.a. De fantastisk flotte stempelsværter fra Catherine Pooler, maling fra Gelli Arts og en ny elektronisk skæremaskine fra Brother.

Og som sædvanlig var der nogle ting, som kan virke enormt amerikanske og/eller totalt overflødige – tidligere år har der bl.a. været gaffatape med duft (!), en hæklenål á la en swiss-army-knive, så hver enkelt størrelse kan klappes ud og andre sjove og anderledes ting.
I år var de mere specielle ting f.eks. en maling, der kan få træ til at se ældet ud hurtigere og en serie af bryllupstilbehør (ring-pude m.m.) med små blinkende diodelys.

Fredag aften var jeg inviteret til et “party” på et nærliggende hotel, arrangeret af Hero Arts. Her kunne man se nærmere på deres nye produkter, lægge bestillinger og deltage i make & tales, mens der blev serveret lækre små snacks og drikkevarer.

Da jeg gik derfra ved 20.30-tiden var jeg efterhånden også ved at være godt brugt.
Så nu skal det gøre godt med en god nats søvn – FORDI:

I morgen, lørdag, åbner selve messen!!

Mens vi har været på kursus, så har udstillerne haft travlt med at sætte deres stande op, så alt er klart, når dørene åbnes klokken 10 lørdag formiddag (lokal tid).

Og når dørene endelig lukkes op, strømmer flere tusinde mennesker ind i det, der af mange nok vil føles som en blanding mellem Julemandens Værksted og en legetøjsbutik for voksne.

JEG glæder mig i hvert fald, og de kommende dage vil jeg selvfølgelig blogge fra messen.

8 thoughts on “Endnu en dag pakket med kurser og foredrag

  1. Wauw Gitte. Det må være svært at rumme så megen inspiration på en gang. Det er drømmeverden ??

  2. Wow det er et langt program. S er spændende ud. Nyder at læse dine indlæg 🙂

  3. Hvor lyder det hele bare fantastisk og lækkert, og hvor må I være trætte. Ønsker jer en fortsat godt tur og fornøjelse, og jeg glæder mig vildt til du får de nye Tim Holtz produkter hjem 😀

  4. WOW sikke én dag.
    Du skriver som man selv var med overthere. Tænk du har haft tid og overskud til dette blogindlæg. Håber du har fået en god nats søvn og er klar til en ny inspirerende dag.
    Hils derovre.

  5. Hold nu op, en masse du har nået, og sikke en masse spændende kurser. Glæder mig til at høre, hvad lørdagen har bragt.

Comments are closed.