Første kursusdag i USA

Så oprandt den første kursusdag, hvor vi samtidig også først skulle hente vores badges (navneskilte) m.m. til messen.

Det er så spændende altsammen, at man helt glemmer at man er adskillige timer bagud søvnmæssigt og at kroppen ikke helt kan finde ud af at omstille sig til en anden tidszone

Forinden havde vi lige været en tur forbi CVS Pharmacy, som både er apotek OG samtidig en kæmpe kiosk med alverdens ting. Det som amerikanerne kalder en “Drugstore”, og som er på størrelse med et mellemstort dansk supermarked.
Vores formål var at få handlet en masse flaskevand, müslibarer og frugt, så vi kan klare os dagen igennem, for programmet er tætpakket og levner ikke meget tid til frokost undervejs.
…og man skulle jo nødig gå sukkerkold midt i det hele. 😉

Mit første kursus i dag var med Little Darlings Rubber Stamp (LDRS) og hed “Girl Power Inspired Organizer and Card”.
Vi skulle lave hhv en dekoreret notesbog og to forskellige kort, hvor vi undervejs kom igennem nogle forskellige teknikker.

Herover er forsiden af notesbogen, før den blev helt færdigt.
Vi skulle undervejs prøve forskellige stempler, dies og papirer fra LDRS.

Det ene kort vi skulle lave matchede til notesbogen, mens det andet var lidt anderledes i stilen. Min version endte med at blive noget farverig.

Siderne indeni notesbogen skulle også dekoreres med forskellige stempler, og det var lidt sjovt sådan at slå sig lidt løs med den slags dekorationer.

Dagens andet kursus var med Prima og hed “Softer Side”.
Vi skulle bruge en masse af Finnabair / Art Alchemy produkterne.

Oprindeligt skulle kurset være med Finnabair selv som underviser, men for nogle uger siden blev det annonceret, at en anden ville overtage undervisningen, da Anna (Finnabair) desværre var blevet syg.

Men den nye underviser, Riikka Kovasin, der er Brand Ambassador for Finnabair-produkterne, viste sig heldigvis også at være superdygtig og en god formidler.

Vi skulle dekorere et demin-album med masser af metalpynt og forskellige medier og farver. Så fingrene blev grundigt glattede af al det maling og medier – men pyt, de kan jo vaskes igen.

Når jeg engang er hjemme igen, skal jeg nok lave en fyldigere gennemgang af de ting vi lavede på kurserne  –  krydret med masser af billeder.

Pia og Tina var på nogle helt andre kurser end jeg, og mon ikke vi kan lokke dem til at løfte sløret for noget af det de har lavet, når engang vi er hjemme igen? Det er jeg sikker på.

 

Indimellem kurserne var jeg til et enkelt foredrag, som hed “Teaching for Profit” – hvor flere erfarne kursusholdere kom med masser af tips til hvordan man bedst muligt arrangerer og afvikler kurser for kunderne, hvadenten det er hjemme i butikken, ude omkring i landet eller online.

Der var mange spændende bud, selvom noget dog godt kunne virke lidt amerikansk for os hjemme hos os i lille Danmark.

Kurserne herovre er generelt lidt anderledes end hvad vi kender hjemmefra. Vi går jo ikke så meget op i at huje og råbe og lovprise produkterne på samme måde som de gør herovre. Men det er rigtig sjovt at opleve.

 

I morgen fredag går det løs allerede fra morgenstunden (kl. 8.00) med flere kurser  –  denne gang med Lawn Fawn, Dyan Reavely og Dina Wakley.
Og så er jeg inviteret til et arrangement hos Hero Arts fredag aften, mens Tina og Pia deltager på dagens sidste kursus.

4 thoughts on “Første kursusdag i USA

  1. Uuhh jeg elsker denne tid på året hvor vi kan følge med i din tur over there.

    Det lyder som nogle fede kurususer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.