Velkommen til Phoenix – Creativation University står for døren…

Så er det ligesom om det er lige før det er nu!

Pia, Tina og jeg er ankommet til Phoenix onsdag aften lokal tid og er blevet indlogeret på vores hotel i Downtown, og nu skal vi lige have en god nats søvn, så vi kan være friske til at indtage Creativation University  –  som kursusdagene så smukt kaldes.


Jeg valgte af praktiske grunde at flyve fra Billund, mens Pia og Tina fløj fra Kastrup. Og så skulle vi mødes i London og følges ad på den lange tur (ca. 10-11 timer).

Rejsen til Phoenix startede for mit vedkommende faktisk allerede tirsdag, hvor jeg “stod af øen” lidt over middag.

Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtigt har nerver til at tage den tidlige morgenfærge over, for rederiet sejler med reservefærge i denne uge (vores sædvanlige skønne færge er til det årligt eftersyn på værftet i Frederikshavn), og den lille færge er ikke helt stabil i alt vintervejr. Bl.a. var den aflyst det meste af mandagen på grund af blæsten, så det begynde at blive lidt nervepirrende om jeg nu kunne nå at komme afsted. Sådan er det, når man har valgt et liv som øboer.

Heldigvis ligger der et godt og billigt hotel klods op og ned af Billund Lufthavn, så der kun er 5 minutters gang til afgangshallen om morgenen.

Desværre var der nogle tekniske problemer med flyet, så vi blev forsinkede halvanden time i afgangen fra London, og vi nåede desværre ikke at indhente noget på turen.
Oveni var der så laaaang kø til immigrationen, så der gik knapt to timer fra vi landede og til vi kunne komme ud og finde en taxa.

Men så var der også kun et kvarters kørsel til hotellet, som ligger ca. 10 minutters gang fra Convention Centeret hvor messen afholdes.

Men tilbage til Creativation University:

Torsdag kl. 11.00 (USA Mountain Standard Time, som er 8 timer bagud i forhold til Danmark – dvs. når klokken er 19 derhjemme), går de første af årets kurser i gang, og det er noget som vi alle tre (Pia, Tina og jeg) har glædet os til som vanvittige.

Vi skal hver især deltage på lidt forskellige kurser, så vi burde få masser af inspiration med hjem.

Jeg skal selv på i alt syv forskellige kurser fordelt over de næste fire dage, og dertil kommer en række foredrag og et par sociale arrangementer, som jeg også lige har fået proppet ind i skemaet. Det gælder jo om udnytte tiden bedst muligt, når først man er afsted.

Torsdagen byder for mit vedkommende på kurser med hhv. Little Darlings Rubber Stamps og Prima Marketing, og derudover et par seminarer/foredrag. Så skemaet er fyldt godt ud.

– Gitte

P.S.
Jeg beklagede mig forleden (efter at have set en masse af sneak-peeks’ene på nettet) over at jeg godt kunne bruge en køler til mit credit card, så det ikke bliver alt for overophedet.

Da jeg mødtes med pigerne i London, kom Tina med denne lille fine propel til mig. Så nu kan jeg shoppe igennem uden at bekymre mig for en nedsmeltning.

Husk at du de kommende dage kan følge os både her på bloggen og på Instagram @hobbyboden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.