Kommentarkonkurrence – Hvad skal vi tjekke ud på messen?

>Så er der efterhånden kun lidt over en uge til jeg endnu engang rejser til USA, for at besøge det store Creativation Show (det var det, der førhen var kendt som CHA Show’et). Det foregår igen denne gang i Phoenix i Arizona, og jeg får i år følgeskab af Pia og Tina fra designteam’et, så vi har tre par øjne og tre par hænder til at “se” med derovre.

Bag messen står AFCI “Association For Creative Industries” (det var dem, der førhen hed CHA, men de skiftede navn i forbindelse med sidste års messe).
De arrangerer denne store årlige messe, hvor producenter/grossister/designere osv. viser alle nyhederne frem for den kommende sæson. Det er en lukket messe, som kun henvender sig til “business professionals” som de kalder det. Det gør, at der aldrig er voldsomt mange mennesker (undtaget når f.eks. Tim Holtz demonstrerer noget  –  SÅ er der opløb), så det er som regel nemt at komme til de forskellige produkter og få en snak med producenter og designere.

Det bliver syvende gang jeg skal afsted, og jeg glæder mig som sædvanlig som et lille barn til juleaften, til at se alle de nye varer og masser af inspiration fra verdens førende producenter, designere og forhandlere.
Selvfølgelig vil jeg blogge så meget som muligt derovre fra – for jeg elsker at dele mine indtryk og oplevelser med jer allesammen.

Mange firmaer er allerede begyndt at kommet frem med sneak peeks, og alt tegner til at vi går endnu en spændende messe i møde.


Skal vi da ikke have en lille konkurrence, ligesom de foregående år? Jo – selvfølgelig skal vi det!

Jeg håber som sædvanligt at kunne skaffe nogle små souvenirs fra messen (det kan f.eks. være sjove reklameting, vareprøver osv.), som jeg vil samle til en lille gavepakke. Denne souvenirpakke vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg, hvor du samtidig kan få din stemme hørt vedr. hvad jeg/vi skal kigge efter på messen derovre.

Så bare fyr løs – så vil jeg nemlig også bruge jeres forslag som inspiration til hvad der skal købes hjem!!
Alle der kommenterer dette indlæg er automatisk med i lodtrækningen om den nævnte godtepose (med endnu ukendt indhold).
Deadline for kommentarer er søndag d. 21. januar, for så kan jeg nå at få alle ønsker og idéer med inden messen slutter igen –  og jeg trækker lod, når jeg engang er hjemme i Danmark igen og har fået pakket ud! Formentlig bliver det i starten af februar, for jeg skal jo også liiiige nå at besøge messen i Frankfurt den sidste weekend i januar.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af de mange indtryk, som jeg bloggede fra sidste års messe…

111 thoughts on “Kommentarkonkurrence – Hvad skal vi tjekke ud på messen?

 1. Prima – de havde er lille men meget spændende udvalg med, da jeg var til Plannercon Europe i oktober 2017. De har blandt andet fine vandfarver, folier, særlige limstifter til folien, kalendere, stempler og flere produkter, som jeg slet ikke kendte – bla en spray med pulver, som man selv tilføjer vand og laver effekter med.

 2. Jeg håber du får en rigtig dejlig tur. Glæder mig til at følge med når i blogger der ovre fra.
  Det jeg gerne ville have dig til at se efter er noget med mixed media.

 3. Rigtig god tur Gitte, både i USA og Tyskland, jeg håber du får mange skønne ting med hjem. Jeg har ikke nogen specielle ting, men dies kan man ikke få for mange af.

 4. Hejsa kunne godt tænke mig at i kiggede på en gopress and foil og masser dies.

  God tur

 5. Kunne godt tænke mig mere med lanterner æsker og dies til næste jul ja simpel bare det hele hi hi . Hilsen Lone.
  Ha en dejlig tur.

  1. Jeg skal nok holde udkig efter spændende dies til jul – og se om der er noget spændende nyt indenfor æsker og dies (jeg har allerede set nogle interessant fra Sizzix på nettet, så de skal lige tjekkes ud i virkeligheden)

  1. Jeg har allerede kig på et par helt nye mærker – og jeg ved at nogle af de eksisterende, f.eks. Sunny Stamps Studio kommer med nogle virkelig søde nye sæt i år 🙂

 6. Jeg hopper også på GoPress and Foil, men derudover, er det hele jo spændende!

  God tur 🙂

 7. Gerda Steiner og Stampscapes kunne være SÅ lækkert og evt også Wplus9 🙂
  Derudover så gerne nogle gode stamps, dies og stencils til de maskuline kort.
  … og måske nogle flere sequinmix (gerne med blandede størrelser i og også gerne i clear)
  Mere til opbevaring kunne også være rigtig lækkert!

  Så … det blev til en hel masse ønsker alligevel ?

  Ha’ en rigtig god tur!! ☺️

 8. Flot karton, og fine børne-/mande stempler.
  Glæder mig til at følge jeres rejse her fra DK, der plejer jo at komme fine billeder og fortællinger.

 9. Hej Gitte. Uh det lyder spændende. Jeg har set at Happy Planner har en nyhed med stickers på rulle. Det ser meget spændende ud og de sælges i pakker med 5 forskellige. Det syntes jeg er smart og brugbart.Rigtig god tur✈️

 10. Rigtig god tur både til Arizona og Frankfurt!!

  Jeg vil rigtig gerne have noget nyt til “grat”. Både til maskulint og feminint altered art og mixed media

  1. Jeg skal nok holde øje – og jeg skal bl.a. på kursus hos Prima, hvor vi skal bruge Finnabairs fantastiske produkter, så mon ikke også jeg på den måde får en masse inspiration til nyindkøb 😉

 11. hej Gitte!
  Jeg ønsker dig en rigtig god tur..
  der er rigtig mange gode ting til happy planner i USA hos Micheals det kunne Jeg godt tænke Mig… der er rigtig mange ting hvor man kan sætte ind og skrive på..
  pas godt på Dig selv og hinanden derovre…dejligt at i er tre så i også kan få lidt sjov i gaden…hej hej og hyg Jer..

  1. Jeg skal nok kigge på alt det, jeg som almindelig forhandler kan få lov at købe til Happy Planner. 🙂
   Desværre er der ting, som bliver lavet specielt til f.eks. Michaels og JoAnn’s kæderne, og dem plejer man ikke at kunne købe…

 12. Hej Gitte… God tur til begge lande. Jeg savner “friske” stempler til unge mennesker ( 15-18 år)
  Jeg kunne også ønske mig humoristiske stempler med ” voksne” mennesker ( ikke groteske/fjogede) nogle man kan bruge lidt allround uden at fornærme….
  Du har igen lavet nogle fine tekststempler, mere af det… gerne med danske ordsprog.
  Hilsen Lillian

  1. Jeg kigger efter om der er noget, der kan bruges til de unge mennesker – og noget til de voksne.
   Jeg så et par mærker sidste år, som lavede netop noget i den stil, og dem skal jeg helt klart have kigget på igen 🙂

 13. Håber I får en rigtig god tur(e).
  Ser frem til at læse om dine/jeres oplevelser. Det er altid superspændende at høre fra de store messer, også når I har ondt i fødderne, efter en lang dag 😉
  For min skyld skal I ikke kigge efter noget specielt, men egentlig mere holde øjne og øre åbne, og lade jer inspirere og få kigget på det der virker spændende.

 14. Hej Gitte,

  Ønsker dig, Pia og Tina en rigtig god tur – er slet ikke misundelig 😉
  Det er super dejligt at du skriver en lille dagbog på bloggen, så vi andre kan følge lidt med og drømme os til Creativation 🙂

  Jeg elsker Disney!! og har set at Echo Park har en ny serie der hedder Wish upon a star. Den ønsker jeg mig inklusive de dejlige dies!!!

  Derudover lækre ting til plannere. Prima har nogle pom-pom key-chanes på deres hjemmeside (nye?) men noget i den dur ønsker jeg mig.

  Sidst ønsker jeg mig mere foil! Elsker guld og rose-gold.

  God tur!!!!
  Hilsen,
  Marianne aka Motto

  1. Sjovt nok, så tænkte jeg netop på dig, da jeg så den nye serie fra Echo Park 🙂
   Papirkittet kommer helt sikkert hjem – og så skal jeg nok tjekke tilbehøret ud derovre.
   Alt med gold- og rose-gold-folie er jeg selv helt syg med, så det bliver der helt sikkert også kigget på!

 15. Hejsa, først rigtig god tur, jeg ville elske at skulle se CHA messen.
  Stempler der passer til konfirmations alderen. Og skønt papir ala echo park og carte Bella – håber i får en fantastisk tur…
  kh Stinne

  1. Stempler til konfirmationsalderen lyder som et generelt ønske, så jeg vil helt sikker se om jeg kan støve noget spændende op på den front.
   Og Echo Park og Carta Bella er allerede kommet med en masse spændende sneak-peeks, så de skal også ses på tæt hold (sammen med andre mærker i samme stil, som f.eks. PhotoPlay, Doodlebug, Bella Blvd osv.).

 16. Hej.
  Rigtig god tur.
  Kik gerne efter lækket papir gerne med blomster/glitter.
  Venlig hilsen Helen

 17. Der er kommet nogle dies man kan bruge til at lave 3-dimensionelle figurer med, jeg synes at det er rigtig skægt og nytænkende, og kunne være sjovt at se mere af!
  Rigtig god tur!

 18. Rigtig, rigtig god og fantastisk tur til jer tre piger! Glæder mig til at følge med i indtryk og de teknikker I får præsenteret over there 🙂
  Mit ønske for 2018 er, om du vil overveje at lave card kits. Men hellere et lille kit (lille stempelsæt og en lille blok med mønsterpapir og måske af og til lidt pynt) frem for et dyrt kit, som vi alligevel ikke vil binde os til. Måske kunne det være én gang i kvartalet og måske i en prisklasse på 100-150,- kr. hvis muligt, for så tror jeg mange af os ville være villige til at tegne et abonnement, som vil gøre det nemmere for dig at planlægge og undgå at brænde inde med materialerne. Eller måske to prisklasser at vælge imellem. Sammen med dit design team er jeg sikker på, at I vil kunne ramme næsten alles smag.
  Måske kunne de to messer inspirere dig til om dette er et projekt, som passer til dig og din butik.

  1. Card Kits har længe været på min liste over ting, som jeg godt kunne tænke mig at lave – så hvem ved om 2018 måske bliver året hvor jeg gør alvor af det 😉
   Jeg vil i hvert fald prøve at kigge på produkterne ud fra den synsvinkel også!

 19. Hej Gitte
  Håber I får en fantastisk tur. Glæder mig til at følge med på sidelinien 😀

  Sequins – F.eks. Recollections (tror jeg de hedder) har nogle bøtter med bitte små og i blande størrelser og nogle helt klare, som vanddråber 😀 – det er et STORT ønske.

  1. Sequins skal jeg nok holde øje med, for det er der også andre der har spurgt efter (og jeg elsker dem selv – f.eks. pakningerne fra Neat & Tangled <3 ).
   Recollections bliver det dog ikke, for det mærke findes desværre kun hos Michaels-kæden i USA.

 20. De nye kits fra Project life med firkantede hjørner ser ret lovende ud! Hvis Kelly Purkey også kommer forbi er hendes stempler nogle af de bedste designs. Stempler fra Christine Herrin (Everydayexplorers co.) står også ret højt på min ønskeseddel.

  Så er der selvfølgelig alle de nye scrapbook kollektioner fra Pinkfresh Studio, Pink Paislee, Pebbles, My mind’s eye, 1canoe2, Pretty little studio, Maggie Holmes (i det hele taget alt fra Crate Paper!) og Cocoa Vanilla Studio.

  Hav en rigtig god tur! Mvh. Monica

 21. Hej Gitte.
  I må have en rigtig god tur til begge steder.
  Noget jeg savner, er pynt og dies, stempler til drengealbum.
  Spændende stempler og dies fra Paris, og pynt ol. både til piger og drenge. Da jeg laver Parisalbum til mine børnebørn, vil det være alle tiders, hvis du kunne finde lidt forskelligt.
  Endnu engang god tur.
  Mvh. Inge

 22. Rigtig god tur til jer alle 3 – ja, jeg gad godt tage med ?.

  Kig endelig efter dies, ting til herrekort. Dies a la Tattered Lace Bella og George ( lidt som påklædningsdukker, men dies til kort)

  Jeg glæder mig til at se alle dine og jeres opdateringer “from ovre there”.

 23. Rigtig god tur. Jeg vil anbefale dig at se efter Brutus Monroe, hvis chefdesigner Christopher kan blive den nye Tim Holtz. Stampin’ Up kommer til februar med en ny Stamperatus, der er en form for MISTI, men med to plader, så man bedre kan bruge layered stamps. Derudover lækre papirer fra Reminisce, Scrapbook Customs og Graphic 45.

  1. Jeg skal nok holde øje med det du nævner – dog ikke produkter fra Stampin’ Up, da de desværre slet ikke sælges via almindelige forhandlere, men kun via homeparties ‘a la Tupperware!

 24. Elsker dine indlæg omkring messen så glæder mig til at følge med igen i år..

  Jeg kunne godt bruge noget mere teenager agtigt især papirer og pynt.
  Og sejlbåds tema ☺

  Håber I får en fantastisk fed tur sammen ☺

 25. Fedt du tager afsted spændende hvad du finder af nye ting der over kunne være dejlig hvis du kunne finde noget mande/drenge ting

 26. Åh bare det var mig der skulle af sted.? rigtig god tur til dig. Stempler og dies i stil med lawn fawn, ville være fint. Men ser frem til alt nyt ???

 27. Jeg er faldet pladask for papir, stempler og dies fra Alexandra Renke? og ville ønske det var noget du ville overveje at kigge nærmere på. Rigtig god tur til både USA og Tyskland ?

 28. Kære Gitte jeg syntes bare at du og dit team skal nyde turen i fuldt ud og komme hjem med ny inspiration og nye ting til butikken som vi “Scrap Nørder” kan nyde godt af rigtig god tur Over-there ?❤️

 29. Jeg synes især stencils er vigtigt. Lækre nye stencils – gerne med blomster – katte – og nogle lidt trashede nogle. Sådan noget steam punk – agtigt fx. Men ja, STENCILS. <3 Rigtig god tur. Håber det bliver forrygende for dig at være afsted. 🙂

  1. Jeg eeeeeelsker selv stencils, så du kan være sikker på, at det er noget af det jeg køber noget hjem af – jeg har allerede spottet et nyt og spændende mærke, som jeg ikke har haft før – og blandt dem jeg kender, er der helt sikkert også en masse spændende nyt!

 30. Oijjj, jeg drømmer hvert år – det må være sååå fedt!
  Jeg kunne ønske mig mere med masser af detaljer i motiv, struktur, materiale osv. – og både når det gælder papir, stempler og dies. Retro America er en fed stil – fedt, hvis der var noget med det. Også altid fedt med nye spændende ting – sådan som 2tonede Embossing pulver (ved ikke hvor nyt det er, – for mig er det ihvertfald. ?) – noget, der kan andet, end vi er vant til at se. Og glitterting – masser af glitterting. ?

  En rigtig dejlig, inspirerende, sjov, spændende og givende tur til jer alle 3 ! ?

 31. Rigtig god tur Gitte. Er ret misundelig.
  Mit ønske om nye ting er masser af pynt og brads i alle afskygninger.

 32. Jeg håber, I får en dejlig tur og en masse oplevelser. Og så håber jeg, at I finder nogen stempler eller lign velegnet til konfirmationskort. Og papir i skrappe farver !

 33. Rigtig god tur – glæder mig til at følge dine oplevelser her på bloggen.
  Jeg mangler en nem, praktisk og overskuelig opbevaring stempler og dies. Så hvis der er nyheder fremme på det område lyder det spændende.
  Desuden mangler jeg blokke – eventuelt 6×6 – i duschede farver, uden store mønstre. Der kan bruges som baggrunde på kort, hvor jeg pynter med udskæringer. Det kunne være lækkert hvis der var nyt på den front.
  De var de ideer jeg umiddelbart kunne komme på. Men det plejer jo at være spændende ting du kommer hjem med.
  God tur

 34. God tur til jer alle. Glæder mig til at følge jer. Jeg vil gerne have noget flere farver og forskellig brug af PanPastel. Har prøvet det lidt hos en bekendt i Belgien.

 35. Echo park har nogle super fede nye kit/pakker.

  America Crafts har lavet sticker books hvor deres største designere har designet en bog hver. De er super lækre. God til planner, PL og alm scrap.

  Og så har Websters Pages nogle meget fine nye planner. Ruskind, pocket TN, fine designs og farver.

 36. Jeg er frivillig i et projekt på Rigshospitalet, hvor en gruppe frivillige laver kreative ting med indlagte, psykiatriske patienter nogle timer om ugen. Vi maler, tegner, laver kort, julepynt, decoupage osv osv. En af udfordringerne er at få de mandlige patienter med i den kreative proces, så det kunne det være spændende, hvis der findes nogle flere materialer, der henvender sig til mere mænd, der gerne vil være kreative 🙂

  Vinder jeg præmien bliver den naturligvis givet videre til projekt “Frirum i Psykiatrien på Rigshospitalet, da der er et meget begrænset budget til materialer 🙂

 37. Rigtig god tur til jer. Jeg er vild med the ton stamps og pepertrey ind, ville ønske vi kunne købe dem i dk ?. Kh 10na

  1. Papertry Ink sælger desværre slet ikke deres produkter til andre forhandlere (tro mig – jeg har haft fat i dem forlængst).
   The Ton vil jeg prøve at undersøge nærmere.

 38. Karton, stempler og dies til mænd ? og en fantastisk god skæremaskine til en rimelig pris

 39. Rigtig god tur til både USA og til Tyskland …. glæder mig til at følge dig ligesom de sidste år ..
  Som andre skriver mande dies/stamps …. nyheder som man bare ikke kan leve uden ..
  Kh Lone

 40. Rigtig god tur, jeg ville ønske det var mig der skulle afsted, men så ville jeg nok gå amok.. ? jeg kunne godt tænke mig nogle stempler med tilhørende dies. Og designerpapir der kan bruges lidt allround. Glæder mig til at se hvad du/ i kommer hjem med.

 41. En mini tote! Sådan en vil jeg virkelig godt have. Der fandtes en for en del år siden, som var en mini udgave af den store (den der kan dreje rundt).

 42. Først: rigtig god tur – det lyder meget spændende! Jeg synes Simon Says Stamp har nogle interessante ting men kan ikke finde dem herhjemme – kunne det mon være noget?

  1. Simon Says Stamps er desværre ikke interesseret i at sælge deres produkter via andre forhandlere – det er derfor du aldrig ser dem herhjemme.
   Jeg har haft fat i dem for nogle år tilbage, men nej – de var ikke interesserede.

 43. Tonic har lavet nogle nye palietter, konfetti og glimmer som ser meget spændende ud. Hunkydory Crafts plejer også at have nogle spændende ting. Stempler og dies der passer til kan også altid bruges – især dem fra MFT 🙂
  Rigtig god tur!

 44. Rigtig god tur og fornøjelse til jer alle tre.
  Har lige siddet og set Tim Holtz nye stempler, og er total vild med dem med vin og øl samt tilbehør. Og gerne i mini udgaven 😀
  Og ellers…haha…du plejer at få en masse fede ting hjem, så mon ikke vi alle bliver tilfredse 😀
  Råhygge til jer 😀

 45. Jeg har i nogle år kigget langt efter Art Impressions tryfold stamps/dies. Særligt dem med julemotiver. Og så synes jeg at Tonic har gang i mange spændende produkter. Det samme gælder Waffle Flower.
  Jeg ønsker jer en god tur ?

 46. Rigtig god tur. Håber du får købt en masse lækkert.. Har lige set sneak peak fra Tim Holtz – den nye glass mat er simpelthen et “must have”, så den ønsker jeg mig, at du tager hjem til butikken.

  1. Den nye glasplade Media Plate skal nok komme, så snart Tonic kan levere dem her i Europa! Jeg har allerede skrevet til dem forleden vedr. forhåndsreservering af en stak af dem.

  1. Jeg har allerede luret på et par mærker som er lidt i samme stil – og alligevel lidt anderledes.
   Så det er meget sandsynligt at der kommer lidt nyt hjem til butikken i den stil. 🙂

 47. Rigtig god tur til jer 🙂
  Har ikke nogen specielle ønsker, er sikker på, I kommer hjem med en masse lækre ting, som vi ikke kan undvære 🙂

 48. Et sidste ønske her på falderebet. Jeg ønske mig så meget den nye glas plade fra Tim holtz.

 49. Have i dejlig tur til staterne, tænker at
  nogle Kindred produkter, ville være super nice! ?

 50. Noget lidt mere maskulint som ikke kun er i blåt og brunt men andre farver (især grøn), og som ikke er biler og deslige. Bøger, opfindelser, dinoer, og dyr, ikke de nuttede (selvom om lidt nutte er godt) men mere realistisk.

 51. Hej Gitte og team. Mit forslag er ALT til Happy planner og andet planner relateret. Også washi tape. Prima er et spændene mærke. Julie Nutting dukke stempler og dies. Lawn fawn stempler og dies.
  God tur

 52. Jeg er SÅ fristet af hr. Holtz/Tonic Studios Glass Media Mat (og linealen). Krydser fingre for, at det er én af de varer du køber med hjem 😀
  Har desværre ikke haft tid til at følge med i Sneak Peak’sne i år. Men du kender jo min lidt mørke smag og morbide humor – ellers gør Tina 😀 😀 😀
  Sug til jer – og del med os andre, når I kommer hjem!

 53. Pyha, har i løbet af de sidste dage været igennem nogle af sneak peeks, og vil meget gerne se Dyan Reaveleys Dyalog-serie i din butik. Den ser rigtig sjov ud og jeg ville elske at kunne lege med den.
  Tim Holtz Mixed Media Dies nummer den nyeste ser lækker ud, men den er jeg sikker på at du bestiller 🙂
  Firkant-dies med den ujævne kant er også skønne. Tim kalder dem vist nok “Deco”, men om jeg har stavet det rigtigt ved jeg ikke.
  3d-embossing foldere ser fantastiske ud, nogle af dem ville være fantastiske til maskuline kort.
  Og de nye Ranger gelli plates med tilbehør kunne være skønt (kunne læse at det synes du også 😉

 54. Havde glemt det – jeg er faldet over et mærke af stempler der hedder Katzelkraft, et europæisk firma, som har nogle rigtig fine stempler 🙂

 55. Hej I scrappe damer.
  Jeg kunne godt tænke mig at I fandt ud af hvorfor Gina K overhovedet ikke sender til nogle lande i Europa. Og om det er fordi de gerne vil have en forhandler her !!! Jeg synes de har en masse super skønne ting til opbevaring, som vi selvfølgelig også kan bruge her i DK.
  Hav en dejlig tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.