Lawn Fawn’s Gift Card Pop-Up die

Herhjemme bliver det mere og mere populært at give gavekort i gave. Det er jo også super smart, når gavekort nu om dage ofte er et plastikkort på størrelse med kreditkortet. Dog er vi fortsat glade for at give kontantgaver. Lyden af knitrende sedler gør efter min erfaring både små og store glade. Og netop til sådanne gaver – plastik gavekort og kontanter – er Lawn Fawn’s nye die “Gift Card Pop-Up” perfekt!

Bedst af alt ved denne die er, at det kan eftermonteres i et færdiglavet kort.

Jeg har selv gjort brug af netop denne lyn-løsning til en kontantgave for nylig. Forstil jer situationen, du har som sædvanligt glemt at være ude i god tid, der er ikke lige tid til at shoppe en gave eller gavekort og pokkers, der er heller ikke tid til at lave et kort. Du spæner hen til dit kortlager, undervejs krydser du alt hvad som krydses kan for at der skal findes et brugbart kort i lageret. Man kan jo ikke bare give hvad som helst, næ nej, det skal jo gerne passe til modtageren. Du emmer af lettelse, da kortlageret ligger inde med et perfekt kort.

Find et stykke designpapir, som passer til det færdiglavede kort. Kør det igennem din Die-Cutting maskine med Lawn Fawn’s Gift Card Pop-Up die. Montér die-cut stykket i folden på kortet. Til slut smækker du lige en god seddel eller gavekort i – Vupti – gaven er klar 🙂

Ovenfor ser I det færdiglavede kort inden efter-montering af Gift Card die-cuttet. Nedenfor ser I kortet efter der monteret den ekstra lille detalje, samt tilføjet en pengeseddel.

Logisk vil kortet fylde mere i folden, hvorfor det kan have svært ved at holde sig helt lukket af sig selv. Dette løses selvfølgelig, når man putter det i en kuvert eller man kan lave et papirbånd, som kan skydes over kortet.

Inde i kortet har jeg stemplet med stempler af Gitte’s Eget Design. Udenpå kortet er brugt fra den nye release Kærlige Kruseduller og indeni er brugt Fødselsdag og fra den nye release Sort Humor.

Hold op, hvor jeg elsker nemme løsninger. Sådanne er bare perfekte til den travle hverdag 🙂

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.