Simple kort med blonde-die

Kender I det med at kigge på fx en die og tænke, hvordan og hvad skal jeg dog bruge den til? Og når man så ser andre bruge den, så forstår man pointen? Sådan har jeg det med den die, jeg har brugt til de kort jeg vil vise i dag.

Jeg ville nok ikke have købt den, hvis jeg ikke havde set et eksempel på hvordan den kan bruges.

Det jeg rigtig godt kan lide ved disse die-sæt er, at man selv bestemmer hvor mange af de enkelte dies man bruger sammen. Jeg har brugt dem uden den yderste die, det betyder, at jeg ikke får en figur skåret ud, men at jeg får et mønster i det papir jeg skærer i.

Kortbasen er hvid og kvadratisk. Så er der brugt et stykke ensfarvet karton – den brune har et lille prikmønster.

På det øverste hvide stykke karton har jeg brugt dien uden at den bliver skåret ud, det er kun mønsteret der er skåret. i midten er der sat en ekstra hvid cirkel – hævet op med 3D puder – og med en stemplet tekst fra Gittes eget design.

 

[bloginn id=”0.1518158883348″]

2 thoughts on “Simple kort med blonde-die

  1. Super fint kort, og ja, det gælder om at finde andre måder at bruge sine die på engang imellem, så vi får endnu mere glæde af dem 😀

  2. Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.