TEMA -Konfirmation – Kjole die

Dagens konfirmationskort er begge lavet med det helt vildt søde kjoledie-sæt fra Dixi Craft og By Lene.

Jeg er vild med kjolen og tilbehøret, som kan kombineres på fere forskellige måder – og selvfølgelig bruges til meget andet en konfirmation, men jeg synes den passer rigtig, rigtig godt til søde pige-konfirmationskort.

Begge kort er lavet med en hvid base, et stykke kraftkarton og et stykke mønsterpapir.

På det ene kort er kjolen skåret ud i hvidt karton og bæltet og sløjfen i lyserødt, hvilket gør kjolen meget enkel. Teksten er også skåret ud i hvidt karton, som er bøjet lidt inden det er limet direkte på kortet.

 

På det andet kort er kjolen også skåret i hvidt karton og så er skørtet skåret ud i lyserødt karton, mens bæltet og sløjfen er skåret i hvidt. Det giver en hel anden kjole og et helt andet udtryk til kortet.

Teksten er printet og efterfølgende er der brugt en die med “blondekant” fra de lækre sæt fra CREAlies.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.