TEMA – Konfirmation: Stempel som centrum

Gittes stempler – behøver vi sige det – er bare så lækre.

De danske tekster, de fonte hun har valgt og kvaliteten er stemplerne er bare helt perfekte.

Derfor synes jeg også det er oplagt, at et en stemplet tekst kan være centrum på et kort. Der behøver ikke være ret meget andet, som fanger opmærksomheden, for teksten siger det hele og bliver dermed det, der er det vigtige på kortet.

Dette kort er lavet med en aflang cremefarvet base, et stykke mønsterpapir i brune nuancer, et stykke mønsterpapir med blå og brune blomster og endnu et stykke af det brune mønsterpapir. På alle stykkerne er kanterne revet med en edge distresser. På det øverste stykke papir er der sat et brunt stykke bånd på lags. Ovenpå dette sidder et stykke hvidt karton med den stemplede tekst.

Som pynt er brugt lyseblå halvperler, twine og en træramme.

 

[bloginn id=”0.1524206179284″]

 

One thought on “TEMA – Konfirmation: Stempel som centrum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.