Tema – konfirmation: Til ham og til hende

Jeg har valgt at lave to forholdsvis enkle konfirmationskort – et til ham og et til hende.

Her er kortene – allerførst uden navne og datoer på. Jeg syntes sagtens, kortene kan bruges, som de er, men når nu vi har muligheden for at tilføje navn og dato, skal det da på.

Allerførst får du drengekortet. På et stykke akvarelpapir har jeg med VersaMark stemplet med mit baggrundsstempel “Transparent Triangles” fra MFT og herefter embosset det med hvidt embossingpulver. Herefter har jeg påført Distress Oxide Ink i farverne “Broken China”, “Salty Ocean” og “Hickory Smoke” ved hjælp af ink smooshing metoden. Da det hele var tørt, stansede jeg baggrunden ud med den største die fra sættet “Wonky Stitched Rectangle” fra MFT. Drengen er en diecut fra Dixi Craft diesættet MD0029 “pige & dreng”. Korset og ordet “konfirmation” er fra Sizzix Thinlits sættet “konfirmation”.

Og her er så pige-kortet. Igen er baggrunden embosset med hvidt embossingpulver på akvarelpapir. Denne gang har jeg brugt baggrundsstemplet “Etched Flower” fra MFT. Det er malet med Zig Clean Color Real Brush tuscher. Blomsterne på stemplet minder mig om Calla blomster, så min farvelægning har været inspireret af dem. Blomsterne har også fået et strejf med Wink of Stella pennen – det er næsten ikke til at fotograferer, men det giver et fantastisk sart glimmerskær over midten af blomsterne. Duen og korset er fra Sizzix Thinlits sættet “konfirmation” og teksten er en Nellie Snellen tekst die.

Og så er der kommet navn på. Jeg har brugt det lækre alfabet fra Neat & Tangled “Journaling Alpas”

Jeg havde ikke lyst at dække den fine baggrund, så jeg pustede støvet af et gammelt Quickutz alfabet, og limede a og e sammen til et æ. Datoen på begge kort er lavet med en Die-versions die “A Hint of Lime”.

Og her er begge kort i deres helhed.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

[bloginn id=”0.1524549993585″]

 

One thought on “Tema – konfirmation: Til ham og til hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.