TEMA STUDENT : Student 2018

Der er vist ikke nogle som er i tvivl om, at jeg elsker min Cameo og Silhouette programmet…så alt hvad der kan laves herpå, bliver gjort 🙂 Hvis du ikke ved hvilken vidunder det er, kan den ses her….  og selve programmet er gratis, og du kan lege med det, selvom du ikke har købt en Cameo…så kan du se hvilke skønne muligheder du får 🙂

Her har jeg igen brugt Print and Cut funktionen, som jeg synes er genial

Jeg startede med en sort baggrund og lavede så teksten hvid…og dette lavede jeg som print and cut

Huen har jeg designet som en skærefil, men kan også bruges som Print and Cut…fordelen ved at det er en skærefil, er at jeg så kan ændre farven på båndet , og sætte et navn på huen også. De farvede cirkler har jeg printet i samme farve som båndet på huen

Det flotte stempel er et af Gittes egne, ses her… fordelen ved dette stempel, er at efter tillykke kan man sætte tekst efter behov

Har lagt 2 ( student 2018 nr 1 og 2 ) filer op i silhouette downloads…de er lige klar til Print and Cut. selve kortet kan du også skære herfra

 

Held og lykke med det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.