Kort i maaaaange lag

Til convention i Middelfart deltog jeg i skitseudfordringen med dette kort. Skitsen lagde op til mange lag og jeg gjorde til endnu flere lag ved at lave matter (her det mørkegrønne under mønsterpapiret flere steder). Mellem mange af lagene har jeg desuden brugt 3D puder, så det er blevet et kort med godt med volumen.

Kortet er pyntet med blandt andet et banner lavet med en die fra dette sæt. Der er brugt 2 bannere – samlingen er dækket med de lag, som kommer ovenpå. Oven på banneret er der to rektangler. Det nederste er i grønt karton og lavet med en cross-stitch die. Oven på et rektangel skåret i mønsterpapir, som bare er distresset. På toppen en oval med stitch-kant i ensfarvet mørkegrøn og oven på det et tag, som er en lidt ældre Spellbinders. Der findes flere i samme stil  –  Fx. Fancy tags eller Framed tags.

Det smukke hjeretspor og den superlækre sommerfugl er fra By Lene Sommerfugl.

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

2 thoughts on “Kort i maaaaange lag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.