Tema: Inspiration er allevegne – Stakittet i min have

Jeg finder rigtig meget inspiration på nettet – i særdeleshed på Pinterest og på Youtube, men ind imellem er det også bare fedt at prøve at gå på jagt efter inspiration andre stedet. Det er sjovt at gå sig en tur og kigge på verden med det formål at finde inspiration til at lave et kort. Det gjorde jeg og pludselig var der inspiration at hente i stakittet i min have.

Jeg har en die med et gitter, som mindede mig lidt om det “gitter”, der er øverst på stakittet. Nederst på kortet stemplede jeg med et clear stamp med brædder. Der fås forskellige modeller af stempler med brædder – her er et par stykker, som sælges hos hobbyboden.

Cling stamp med brædder.

Clear stamp med brædder.

Her er baggrunden til kortet færdig – jeg er meget tilfreds med opbygningen – synes det er tydeligt at se inspirationen fra billedet af stakittet, men uden at det virker underligt fordi det pludselig er på et kort. Så nu mangler der bare pynt 🙂

Jeg fandt nogle blomster i gemmerne, som matchede papiret ret godt. Stemplede en lille tekst på et smalt banner. Teksten er fra et af Gittes egne sæt med tekster – kærlige kruseduller – dette sæt er oplagt til bannertekster, da det er tekster på EN linie.

Her et lille nærbillede af pynten, hvor “stakittet” kan ses i baggrunden.

Tak fordi du kiggede med – håber du føler dig inspireret til at gå ud og finde inspiration alternative steder 🙂

-KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.