TEMA – Foldekort: Double point kort

Jeg fandt dette kort på Pinterest og måtte prøve det.

Jeg havde lidt forskellige rester karton og fandt nogle rester af noget matchende mønsterpapir. Her er det skåret ud og “spidserne” foldet.

Her er spidserne monteret på bagsiden af indlægget, som også har fået en stemplet tekst.

Den stemplede tekst dækkes af en oval – her kan også bruges diverse tags og labels. Jeg har pyntet lidt forskelligt på mine 3 kort. En anden gang ville jeg nok vælge at stemple teksten på ydersiden i stedet for på indlægget, for der er ikke levnet meget plads til en hilsen indeni. Her er de færdige lukkede kort. Jeg har givet dem en gang med den “repositionable” – hvad pokker hedder det på dansk. Den der klister, som ligesom er prikker, som kan tages af igen lige som post its. Sådan noget har ovalerne fået nederst. Øverst er de sat ordentligt fast. Sådan her ser kortene ud når de er lukket.

I får lige et nærbillede af det af kortene jeg bedst kan li 🙂

Og sådan her ser det ud når man åbner det.

Tak fordi du kiggede med

-KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.