TEMA – Foldekort: Et ramme kort

Et af de steder jeg bruger når jeg søger inspiration er YouTube hvor jeg faldt over denne video fra MayMay made it crafts. Hun lavede et box kort som jeg syntes var meget spændende. Jeg ville dog gerne have en rigtig ramme.

Dette kort er lavet med kraft karton og papir fra Studio Light – industriual 2.0. Jeg har desuden brugt en kage serviet, hjerte die fra Cherry Lynn. Teksten er et af Gittes stempler. Og så er der lidt forskellige blomster, blade fra Cherry Lynn og lidt halvperler.

Indeni har jeg pyntet med en toppers, en stor blomst og en masse grene lavet med en Cherry Lynn die. Tillykke er igen en af Gittes stempler.

Og bagerst har jeg lavet skrivefelt.

Målene på kortet er i inches – mest fordi min Scoreboard kun er med inches.

Rammen er lavet med et stykke 8 1/4″ × 9 1/2″ kraft karton (den opmærksomme vil se at jeg har skrevet forkerte mål  på nedenstående vejledning). Jeg har så på hver side scoret 1/2″, 1″, 1 1/2″ og 2″. På 2 af siderne har jeg desuden lavet en ekstra scorelinie  2 1/2″ men kun på 2 af linerne. En vejledning  til hvordan den laves kan ses her på denne video.

De røde linje er klippe linjer,  de sorte folde linien. Vejledningen kan bruges til alle mål. Beslut hvor stor den færdige ramme skal være og så læg 4″ til på hver side.

Rammen er så limet inden i en kort base – 8 3/4″ × 5 1/2″ med score linier ved 4 1/4″ og 4 3/4″. Rammen er kun  limet på I ryggen.

Og så måtte jeg jo også lige lave en herre udgave af kortet. Papir igen fra Studio Light – Industriual 2.0, det samme er gear og krogen dien.  Teksten er en By Lene die.

Indeni har jeg pyntet med nedløbsrør die fra Tim Holtz, gear die fra Marianye og en Studie Light pære die.teksten er igen et af Gittes stempler.

Håber I kunne bruge bruge ideen.

Else

One thought on “TEMA – Foldekort: Et ramme kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.