Pop op box kort – Krondiamantbryllup

Jeg så de her sjove pop op boxe og da mine bedsteforældre skulle fejre krondiamantbryllup var der en perfekt anledning til at prøve det. Inspirationen er hentet i denne video: Pop up box card. Her laves et antal boxe, som popper ud af en æske, som man også guides igennem at lave.

Her er den færdige og pyntede æske.

Her er æsken lidt åbnet, så man kan se de sammenfoldede boxe, som ligger nede i æsken.

Her er æsken åbnet og boxene er hoppet ud og ligger hulter til bulter. Som man kan se er mine boxe ikke poppet helt op – jeg tror min erfaring fra dette første forsøg er at elastikken skal være strammere.

Her har jeg lige stillet æske og boxe lidt pænt op. Jeg har pyntet boxenes sider med mønsterpapir og billeder og diverse stemplede tekster + den min hilsen til krondiamantparret på den ene af æskerne.

Det var sjovt at prøve at have pop up boxe. Jeg forestiller mig også at man kan lave en enkelt box inde i et kort, som så popper ud når man åbner det.

Tak fordi du læste med.

– KarinaHadsten

One thought on “Pop op box kort – Krondiamantbryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.