TEMA – Alle regnbuens farver: Diagonale striber med baggrundsstempel + VIDEO

Regnbuer er bare skønne og de gør en i godt humør. Altid får man et smil på læben, når man spotter en regnbue. Glæde og smil er også efter min mening med til at holde hjertet ungt. Glæde og smil har tilblivelsen af dette kort også givet mig. Jeg har haft gang i en fed teknik, hvor jeg bruger min MISTI og forskellige inks til at stemple min regnbue. Teknikken gør, at man kan få en glidende overgang farve for farve og min video viser dig lige præcis hvordan. Kom og se med.

Til kortets stribede regnbue baggrund har jeg brugt My Favorite Things Bold Diagonal Stripes Background stempel. For at skabe min regnbue udvalgte jeg 6 forskellige inks, som harmonerer godt sammen farvemæssigt. Her har jeg brugt Hero Arts Shadow Inks.

Ved at bruge MISTI’en (eller en anden form for stamping tool) kunne jeg nemt stemple med de forskellige farver og samtidig sørge for at de fik en glidende overgang ind i hinanden. Se min video, hvor jeg viser teknikken.

 

Teksten er med stempler af Gittes Eget Design. Her har jeg kombineret to forskellige sæt – Tillykke med det hele og Fødselsdag. Regnbuefarverne gav mig lysten til at kombinere de to tekster.

Til at pynte med har jeg givet kortet nogle dråber med Nuvo Crystal Drops. Her har jeg brugt Gloss varianten i farverne Apple Green, Caribbean Ocean og Crushed Grapes. Jeg er blevet mere og mere glad for mine Nuvo Crystal Drops – Særligt varianten Gloss, som er meget lig de Enamel Accents man kan købe færdiglavede. Det lækre ved Nuvo Drops er, at man kan lave dem lige i den størrelse man vil.

Det var alt fra mig denne gang.

Er der andre, som er vilde med regnbuer? Og med at lave regnbuekort?

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

 

2 thoughts on “TEMA – Alle regnbuens farver: Diagonale striber med baggrundsstempel + VIDEO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.