TEMA – Alle regnbuens farver: Promarker farvelade

Regnbuens farver er en fantastisk farvepallette at lege med. Når man opdager en regnbue i himlens hvælving kan man intet andet end at smile. Jeg har i dag valgt at gå i barndommens sko og lave ganske simpel farvelægning med tusser. Ikke bare hvilke som helst tusser, men Promarker pens. Alt hvad behøves er et flot geometrisk mønster og så kan man slå sig løs.

Jeg har brugt et baggrundsstempel og stemplet med Memento’s “Tuxedo Black” sværte. Det er vigtigt at bruge den rigtige sværte, når der skal farvelægges med alkohol mediums. Da Memento sværten er vandbaseret, vil den ikke “bløde” sammen med Promarker farven.

Jeg har ganske enkelt udvalgt en række Promarker farver, som følger regnbuens farvepallette. 20 forskellige farver har jeg brugt til denne regnbue baggrund. Det var næsten helt terapeutisk at farvelægge mit baggrundsstempel fra Impression Obsession.

Til teksten har jeg brugt Altenew’s “Halftone Happy” og til min sorte matte har jeg brugt Create A Smile’s “Cool Cuts Double Stitched Rectangles” dies.

Jeg er utrolig glad for Multi Medium Matte limen, da den ikke laver glansfuldt genskin. Det kan jo hænde, at der sniger sig lidt overskydende lim ud under ens tekst diecuts, men denne lim er bare perfekt. Efter min mening er den også super god at bruge til vellum – just saying.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.