Julekaffe til en kollega

Når man som jeg arbejder i sundhedssystemet, hvor der er brug for hænder alle dage på året, er der altid én, der trækker det korte strå og skal på arbejde selve juleaften. I år er det ikke mig, der skal afsted, men jeg har tænkt mig at lægge en lille sød hilsen til min kollega, der skal på job i stedet for at være sammen med sin familie.

Jeg har købt en pose julekaffe, som er blevet pyntet med et tag, og så har jeg lavet en lille nem æske, der skal lidt julegodter i.

De små søde tag er fra Lawn Fawn sættet: “Tag, You’re It” og koppen er fra stempel- og die sættet: “Thanks A Latte”. På det bagerste tag har jeg brugt en stencil med juletræer fra Tim Holtz sættet: “Mini-stencil set #37”. Det er mini-udgaven af de nye shifter stencils, hvor mønstret også kan fungere som maske, så man kan sværte med flere forskellige farver – her har jeg brugt de to grønne fra Catherine Pooler ink i farverne: “Green tea” og “Eucalyptus”. Teksten er fra sættet: “Varme juleknus” fra “Gittes eget design”. Det lille tag er blevet stemplet med bønnerne fra stempelsættet: “Kaffe” også fra “Gittes eget design” i farven “Icing on the cake” fra Cathrine Pooler Ink.

Jeg glæder mig til at sætte lidt julehygge til min kollega, og indtil da står posen herhjemme og dufter over det hele 🙂

Tak fordi du kiggede med 🙂

Mange hilsner fra Tina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.