Julepynt med C&9th Snow Flurry

Jeg har en svaghed for store dies og særligt for snefnug dies. Derfor måtte jeg bare eje denne kæmpe store snefnug die fra Concord & 9th. Det var en ekstra bonus, at der er et koordinerende stempelsæt til. Første gang jeg så denne die, fik jeg masser af idéer til julepynt. I dag vil jeg dele 2 variationer af julepynt med jer.

Mit første snefnug julepynt af lavet ved at kombinere die’en og det koordinerende stempelsæt. Her har jeg brugt “Snow Flurry Dies” og “Snow Flurry Stamp Set”.

Jeg har die-cuttet 2 stykker snefnug og limet dem sammen – bagside mod bagside. Men inden at jeg har limet dem sammen, har jeg stemplet med det store snufnug stempel og heat embosset det.

Jeg har brugt en af mine ynglingsembossing pulver farver fra Ranger “Liquid Platinum”.

For at få lidt mere detalje på mit snefnug har jeg brugt en hultang til at lave ekstra huller med. Dette var det største hul, som min hultang kunne byde på. Men det giver liiiige det ekstra.

Til den anden variant har jeg kombineret med et snefnug die sæt fra Lawn Fawn kaldet “Stitched Snowflakes”.

Her har jeg tapet to dies sammen, så jeg kunne die-cutte dem på én gang. Det sparede mig tid, samt sikrede mig at det lille snefnug altid var placeret det samme sted. Hermed kunne jeg stadig lime 2 store snefnug sammen – bagside mod bagside.

Til at “samle” det store snefnug i centrum, har jeg brugt et andet snefnug fra Lawn Fawn sættet. Som lidt ekstra detaljer har jeg tilføjet en stor halv krystal og spraymalet enderne med sølvspray.

Kreative Julehilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

2 thoughts on “Julepynt med C&9th Snow Flurry

  1. Hej jeg har det lige præcis som dig, jeg elsker at lave snefnug. Kan man købe dette sæt. Og hvad koster det. M.v.h. Mette

    1. Hej Mette 🙂
      Hvis du klikker på de tekster/ord, som er skrevet med fed tekst i blogposten, bliver du ledt direkte til webshoppen og det specifikke produkt inkl. pris 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.