Creativation Show – Here we go again…

Så er hele flokken ankommet til Phoenix, og vi skal mødes torsdag formiddag (lokal tid) i Phoenix Convention Center.

Så nu er der ikke så længe til alt det sjove starter

Rejsen var ikke helt uden forhindringer – men alt klappede heldigvis i sidste ende. 

Jeg blev halvanden time forsinket fra Billund pga. et teknisk problem, så da jeg landede i London havde jeg kun godt en time til at nå med bussen fra Terminal 5 til Terminal 3, finde Tina og Pia og trave ud til Gate 1 (som IKKE var den der var tættest på – de tæller åbenbart udefra og ind).

Først da jeg endelig kunne sætte mig tilrette i flysædet i 747’eren i Heathrow, faldt der ro på mig.

Når man skal til Phoenix, så er der kun ét dagligt direkte fly fra Europa, nemlig det fra London, som vi var med. 

Det betyder at man hver gang støder på nogen man kender. Enten andre danskere der skal besøge messen og/eller nogle af de firmaer som skal udstille herovre. 

Så undervejs fik jeg en snak med en af medarbejderne fra franske Carabelle Stamp Studios, som kom hen til mig, fordi hun kunne huske mig fra de foregående år. Hyggeligt.

Og når man så sidder der i flyet, så kan man heller ikke lade være med at spekulere på, hvor mange af dem der sidder omkring en, der har samme mål for deres rejse. Der skal nok være en del imellem. 

Nu skal jeg så lige omstille sig til tidsforskellen på de otte timer. Det plejer heldigvis ikke at være så slemt denne vej, som når man rejser tilbage til Danmark.

Men jeg kan godt mærke at dette døgn har varet 32 timer, og selvom jeg fik blundet et par timer på flyet, så er jeg noget flad nu.  

Så en god nats søvn er tiltrængt nu. 

Vi skal jo gerne være friske, når kurserne starter torsdag kl. 11 (lokal tid – dvs. når klokken er 19 derhjemme), og jeg skal selv på to kurser den første dag

Det første  er med Darkroom Door Stamps.
Det er et kursus jeg har glædet mig rigtig meget til, for de laver sådan nogle fede ting, og på sidste års messe fortalte indehaveren mig om hvordan deres stempler og stencils var tiltænkt at skulle bruges i kombination.
Og det er bl.a. det jeg håber at lære mere om.

Torsdag eftermiddag står den på kursus med PaperArtsy  –  et engelsk firma, som jeg har haft stempler fra gennem flere år, ligesom det er dem der står bag de lækre Fresco Finish malinger.
Det lyder som et kursus, hvor man skal have fingrene i rigtig meget maling og medier i løbet af de 3 timere det varer. Så det kan da kun blive godt.

– Gitte

6 thoughts on “Creativation Show – Here we go again…

  1. Rigtig spændende at følge med i. Jeg håber du får noget mere søvn inden du skal på kursus. Rigtig god fornøjelse

  2. Wow Gitte! – det lyder som om der venter nogle rigtig spændende dage forude. ?
    Glæder mig til at se og høre lidt fra det hele derovre.

  3. Hej Gitte, spændende oplevelser du får dig. Jeg er så spændt på, hvad du får med dig hjem af både ideer og nye varer. Jeg glæder mig bl.a. til den nye alcohol ink med pearl effekt, som Tim talte om i går.

  4. Åh hvem der kunne være med på den tur 🙂 Det gad jeg bare godt men not going to happen – jeg må nøjes med dine billeder og fortællinger…..så er det osse næsten som at være der selv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.