Creativation 2019 – Concord and 9th – Turnabout Jig

I starten af 2019 kom Concord & 9th ud med en ny release som indholdt et Turnabout Toolkit. Dette kit indholder også et Turnabout Jig Tool. Concord & 9th oplevede en utrolig stor efterspørgsel på Toolkittet og på Jig toolet. Derfor var de hurtigt ude med, at man nu også kunne købe Jig Toolet separat. Begge dele var præsenteret på Creativation messen i Phoenix og jeg var super spændt på at se og føle på dette Jig værktøj. Jeg blev absolut ikke skuffet! Jeg vil her forsøge at fortælle og vise jer i et par videoer det nye Turnabout Jig Tool, som Gitte selvfølgelig får hjem til webshoppen.

Jig Toolet er udviklet til den amerikanske A2 kortsstørrelse, men jeg forklarer i nedenstående lille film, hvorledes du snildt kan bruge det til de europæiske A6 korstørrelser. Det er en lille optagelse, som Tina M. og jeg lavede på Creativation messen. Vi ønskede, at forklare jer herhjemme i Danmark, at dette Jig Tool sagtens kan bruges til A6.

***

***

Her er et billede af noget af Concord & 9th standen på messen. Prøv lige og se alle de stempler og die. Som tidligere nævnt i dette indlæg, så får Gitte både Turnabout Kittet, Alignment Sheet sættet og Turnabout Jig Toolet hjem til webshoppen. Derudover har Gitte også bestilt diverse stempler og dies hjem, så I har virkelig noget at glæde jer til.

Jeg vil lige forsøge, at vise jer lidt billeder af Jig Toolet. Først har vi et billede af hele Jig toolet. Jeg har lavet lidt hjælpe pile og forklaringer til jer. Jig’en er gennemsigtigt og af kraftigt plastik. Jeg har blot sat et stykke farvet karton bagved for at Jig’ens markeringer skulle træde tydeligere frem på billedet.

Jeg er så heldig at have fået et Jig Tool af Concord & 9th, så jeg nu kan demonstrere den for jer mere detaljeret. Til dette har jeg lavet en lille video på dansk med danske undertekster. Her får I en detaljeret forklaring om værktøjet, samt lov til at se den i aktion med et A6 kort.

***

***

Hvis I er nysgerrige på hvad Turnabout Toolkittet indeholder, kan I se det HER på Concord & 9th Youtube kanal. Som sagt indeholder Toolkittet også et Jig Tool. Kittet henvender sig efter min mening både til begynderen og den erfarne. I dette first edition Toolkit medfølger der bla. en step-by-step guide folder, noget repositionable tape og en adhesive remover.  Og der er selvfølgelig også et turnabout stempel med tilhørende dies i Toolkittet. Så man får noget for pengene.

På messen havde de Make’N’Take med netop produkterne i dette Turnabout Toolkit. Dette kort er lavet med stempelsættet og et par dies fra die-sættet, som er med i dette Toolkit.

Nu er det blot at vente på at disse lækkerier kommer hjem til webshoppen 🙂

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Creativation 2019 – Concord and 9th – Turnabout Jig

  1. Tak for en super god vejledning. Jeg har aldrig turde forsøge, men med det du viser, burde jeg vist efterhånden prøve, for det ser altså nemt ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.