Creativation 2019 – Water Media Mat fra Waffle Flower

Waffle Flower Crafts er kommet ud med et nyt arbejdsunderlag, hvis man er glad for at lave teknikker med flydende og våde mediums. Her kan forstås sværter, vand, vandbaserede tusser og meget andet. Hvis du er glad for dit Non-Stick Craft Sheet, så vil dette underlag overtage dens førsteplads. Det nye underlag kaldes “Water Media Mat” og står højt på min ønskeliste for 2019. Hvorfor jeg er begejstret for dette nye produkt, vil jeg udbyde i dette indlæg, samt vise jer en lille video fra Creativtion messen om dette produkt.

På messen fik jeg Nina Revis til at fortælle om deres nye Water Media Mat. Hvad hun havde at fortælle, kan I se i videoen længere nede i dette indlæg.

Dette arbejdsunderlag har for mig nogle store plusser. Dem vil jeg liste nedenfor:

  • Det er et kæmpe plus, at underlaget er mat i overfladen. Det gør nemlig at der ikke vil ske refleksion af lys. Dette har stor betydning efter min mening, hvis man som mig optager videoer til YouTube.
  • Det er perfekt, at underlaget er hvidt. Dette giver et godt lys, hvis man filmer videoer. Dertil er det nemt at se, hvad man arbejder med og hvor man har noget på underlaget.
  • Den er lavet af 100% silicone og vil derfor ikke glide rundt på ens arbejdsbord. Den vil klæbe sig fast til bordet.
  • Den er varme bestandig.
  • Det er lækkert at de har lavet de små fordybninger ude til den ene side. Hermed undgår man under arbejde med flydende mediums, at det ikke stikker af fra en eller blander sig med “naboen”.
  • Den har non-stick overflade, hvorfor man kan arbejde på den ligesom på et Non-Stick Craft Sheet.
  • Waffle Flower Crafts har tillige lavet små markeringer på underlaget, som passer til Instagram fotos og YT video frame mm.. Men dette tiltaler nok mest de lidt mere hardcore Social Media papir- og YT-nørder (mig selv inkluderet).

Der er kun et lille minus ved dette underlag. På nuværende tidspunkt vil man kunne opleve at nogle farver eventuelt vil smitte af på underlaget. Jeg ser ikke dette som nogen stor udfordring, da jeg også har oplevet dette med mit Non-Stick Craft Sheet.

Hvis du ligesom mig er blevet total vild med dette produkt, kan du glæde dig! Gitte har bestilt den hjem til webshoppen – Yippeee 🙂

Men vi er nødt til at være en smule tålmodige. Seneste nyt er, at de har lavet nogle forbedringer siden Creativation (måske ifht. afsmitning) og derfor er levering først forventet i starten af april. Jeg er ikke i tvivl om, at der var mange på Creativation messen som var blevet vilde med dette underlag. De har efter Creativation meldt ud at efterspørgslen var stor, hvorfor de har bestilt ekstra mange hjem. Waffle Flower får travlt med at ekspedere alle de ordrer, når Water Media Mat’en kommer hjem fra fabrikken!

Og Gitte har ikke kun bestilt dette underlag fra Waffle Flower. Der kommer også lidt af deres stempler og dies.

***

***

Som Nina nævner i videoen kan du læse mere om deres Water Media Mat på deres hjemmeside. Hvis du klikker HER kommer du direkte dertil 🙂

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

2 thoughts on “Creativation 2019 – Water Media Mat fra Waffle Flower

  1. Det lyder som noget der skal på min favoritliste, som i forvejen er lang, men vist nødvendigt at anskaffe inden for kort tid, når Gitte får den hjem 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.