Altenew sommerfugle – Wauw!

Jeg har aldrig rigtig for alvor fået gang i lag-på-lag-stempler. Har haft et sæt i et stykke tid, men ikke sådan rigtig prøvet dem. Men så opdagede jeg Altenews sommerfugle og for pokker da, hvor er jeg forelsket. Jeg er vild med de sommerfugle. Jeg er vild med den effekt det giver når man stempler hvert enkelt lag – særligt magien når man slutter af med den sorte streg til sidst. Ja jeg ved godt at den egentlig ikke behøver være sort, men det er hvad jeg har prøvet indtil videre. Det skal helt sikkert også prøves at lave den afsluttende streg embosset i guld eller måske hvid. Men i første omgang viser jeg lige sommerfugle stemplet afsluttet med den sorte streg. Her er nogle helt simple kort og en enkelt flaskehænger, hvor jeg har brugt sommerfuglene.

Her kommer lidt nærbilleder af sommerfuglene. Jeg kan godt li at det ikke er så vigtigt hvordan lagene lægges i forhold til hinanden. Faktisk er det næsten som om lagene er lavet, så de ikke KAN ligge perfekt. På den måde får de det her malede look.

Her er en af de andre sommerfugle – er den ikke fantastisk?

Her er nogle af de små sommerfugle fra sættet. På den nederste fik jeg placeret det sorte lag lidt for skævt efter min egen mening, men på en eller anden måde fungerer det alligevel.

Her har jeg prøvet at lave en sommerfugl i grå nuancer. Faktisk havde jeg kun EN grå farve og så den sorte. Men ved kun at stemple første lag en enkelt gang og så stemple lag nr 2 med samme farve blev den grå lidt mere intens ved lag 2 og det ligner to forskellige farver.

Sidste eks. er en flaskehænger – her er sommerfuglen skåret ud med den tilhørende die. Det bliver den ikke grimmere af 😀 Alt i alt er det et sæt med rigtig mange muligheder. Hvis du er blevet forelsket i sommerfuglene lige som mig, så kan du finde stempelsæt og tilhørende dies her:

Altenew Sommerfugle stempler

Altenew Sommerfugle dies

Tak fordi du kiggede med.

Karina

2 thoughts on “Altenew sommerfugle – Wauw!

  1. Hejsa ?
    Hvor er de søde og meget enkle. Normalt vil jeg gerne have en masse ting på mine kort. (som kan ses på min Facebook side), men dem du har lavet er bare så gode. Mange hilsner og tak for at vise hvordan man laver smukke og søde kort ?

  2. Hvor er de skønne allesammen 🙂 Hvilken sværte bruger du dertil ?
    På forhånd tak og hav en dejlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.