Kort fra Ejsing – skitseudfordring

Til scrap i Ejsing deltog jeg i udfordringen med en kortskitse. Skitsen, som skulle følges er denne.

Lige inden jeg begyndte at kigge på skitsen havde jeg lavet en lille test med mine nye Nellie Snellen layering dies. De er MEGA lækre. Så jeg havde virkelig lyst til at bruge den baggrund. Så jeg gjorde et forsøg på at TVINGE skitsen ned over den baggrund 🙂 Jeg synes resultatet blev rigtig fint. Her er det færdige kort. For at kunne få den bølgede kant forneden lavede jeg et lag af vellum, som dækker det meste af kortet, men uden at skjule den fine baggrund. Stykkerne med 2 rundede hjørner lavede jeg mindre end på skitsen af samme grund. Til cirklen fandt jeg en gammel knap i gemmerne.

Her et nærbillede af pynten 🙂

Tak fordi du kiggede med. Det er ikke så tit jeg bøjer en skitse så meget som her, men det var sjovt at prøve det og synes stadig man kan se skitsen.

Hvis du er faldet for Nellie Snellen baggrunden, så kan du finde de 3 dies her:

Nellie Snellen – øverst

Nellie Snellen – midt

Nellie Snellen – nederst

Karina

One thought on “Kort fra Ejsing – skitseudfordring

  1. Jeg synes, du følger skitsen virkelig fint.
    Jeg er egentligt ikke så vild med de Nellie Snellen dies. Men det giver en flot effekt at sætte vellum over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.