TEMA – Stretch Your Text Stamps: Byg din egen baggrund

Måske du har hørt om at bygge din egen baggrund op ved at bruge en masse små stempler? Men har du overvejet at gøre det med et tekststempel? Det er netop lige hvad jeg gør i dag!

Denne teknik kan laves både i frihånd og ved brug af et Stamping Tool som f.eks. MISTI’en. Mit kort er lavet ved at bruge en MISTI standard. Standarden er nemlig stor nok til at man kan flytte sin karton både den ene vej og den anden vej, så man undgår at skulle flytte på sit stempel. Ved stempling i frihånd er det blot et spørgsmål om at starte et sted og så bid for bid fylde baggrunden op.

Da jeg stemplede, havde jeg fokus på at forskyde min tekst for hver linje. Dette var for at bryde baggrunden og gøre den mere levende og mindre statisk at se på.

Jeg har brugt et af Gitte’s egne stempler –  fra den helt nye release – og du kan finde det HERWatermarkMan skulle måske tro at jeg havde brugt en mørkegrå sværte til baggrunden. Men jeg har ganske enkelt brugt VersaMark “” sværte, som er en rigtig god mulighed for at skabe spændende effekt på ensfarvet karton.

Til at lave selve teksten på kortet har jeg kombineret 2 af Gitte’s stempelsæt. Det ene er det, som jeg har brugt til baggrunden og det andet er også fra hendes nye release. Det kan du finde HER.

Mit mål var at skabe et kort som var kønsneutralt. Håber på det er lykkedes for mig. Tænker, at en fyr sikkert ikke har noget imod nogle gule enamel dots.

Psst, hvis du gerne vil kunne lave dine egne enamel dots så er Nuvo Crystal Drops fantastiske – Just saying!

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “TEMA – Stretch Your Text Stamps: Byg din egen baggrund

  1. Flot kort, og det med at flytte selve baggrunden, i stedet for stemplet, er godt nok smart 😀

  2. Præcist Jette 😀 Når man har et Stamping Tool, så er der nogle rigtig gode teknik muligheder. Og så undgår man også at få sat sit stempel skævt, hvis man hele tiden skal flytte det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.