TEMA – Stretch Your Text Stamps: Repeat – Repeat – Repeat

Tekst-stempler er u-undværelige i enhver stempelsamling, og de kan faktisk bruges til andet end blot at være overskriften på ens kort. Man kunne jo vælge, at stemple sin egen baggrund/”mønsterpapir”, ved at stemple det samme ord gentagene gange over hele papiret.

På dette kort har jeg netop lavet min egen baggrund med et tekststempel, men har dog valgt kun at stemplet ordet “Tillykke” flere gange under hinanden direkte på kortbasen, så det danner et blikfang bag stempelmotivet (tak for hjælpen MISTI).

Jeg har brugt stempelsættet “Fødselsdag” fra Gitte’s eget design og valgt to tekster, jeg syntes, der passede sammen – på den måde bliver ordet “Tillykke” ikke kun en del af baggrunden, men også en del af teksten på kortet. Og så er vi klar til et brag af en fødselsdag 🙂

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

Materialer jeg har brugt:

“Fødselsdag” – Gitte’s eget design

“Critter Crew” stempel og die sæt fra Avery Elle (jeg har klippet gaven af motivet, så figurerne kunne kigge ud over kanten af rammen)

“Inside out stitched square” fra MFT

kortbasen måler 4 1/4″ x 5 1/2″

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.