BlomsterLO fra Convention

Til convention i Middelfart lavede jeg dette bidrag til udfordringen med temaet BLOMSTER. Jeg havde set ideen med hjertet på Creativation i Phoenix i januar bare i mange farver. Jeg tænkte, at det ville virke fint i lyse nuancer – sådan lidt blonde-agtigt – til et billede af min brudebuket. Jeg lavede det på en baggrund af grøn karton med masser af hjerter lavet med sværte igennem en stencil.

Her er vi lidt tættere på hjertet, så man kan se, at det er sammensat af en masse strimler lavet med forskellige border punches. Jeg lavede det af en masse lyse rester af mønsterpapir, karton, nodepapir, gamle bøger osv. Jeg pyntede lidt ved siden af hjertet med halvperler.

Jeg lavede en overskrift, som jeg lod følge den ene bue på hjertet. Hvis man kigger godt efter på det her billede kan man også se at jeg har puttet lidt halvperler og bling ind hist og pist i “blonderne”.

Endnu et nærbillede – her er der pyntet med gelpen-prikker langs med hjertet.

Tak fordi du kiggede med. Jeg tænker teknikken med strimler lavet med border punches kan bruges til rigtig meget forskelligt – også på kort. Så håber du fik lyst til at prøve.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.