Booooo Boo

Så har jeg været i gang med at lave et halloween kort.

Og jeg en af dem der simpelt hen syntes halloween er super hyggelig og mange smukke farver.

Ved dette kort startede jeg med at finde en stensil. (Og mærkede husker jeg ikke men ved tim Holtz taver en der minder om den)

Jeg fandt så noget sværte frem i dette tilfælde en mørk grøn, en sort og en mørke gul. Den gule tog jeg forskudt af de andre, for at få et tætter mønster.

Efter at ha tørret det godt med min varmeblæser gav jeg et let lag med Old Paper, for at få det til at se lidt gammel ud.

Så fandt jeg en af mine favorit halloween stempler frem (vare nr. 50-47347)

Stemplede nu med en sort hele skelettet på mit farvede papir.

Lagde den derefter til side og fik stemplet et af græskarrene, som jeg farvede med copic. Dette er ligegyldig hvad man vælger at farve med.

Den gav jeg et par lag klar embossing så den fik en flot blankt overflade. Fandt nu noget af mit papir frem fra tim Holtz. Det er fra sidste års halloween blok. Skar det til så det passede med en fin kant uden om mit farvede papir. Brugte noget kvist karton til base og sværtede alle mine kanter med en mørke brun. Herefter fandt jeg en gammel stempel med en syninger frem og gav lidt i siderne. Jeg flænsede kanter og rev lidt hist og pist for at det skulle se lidt slidt ud. Oppe i den ene side fandt jeg en gammel nål kom noget hør tråd på og satte fast.

Græskar hoved satte jeg på den ”dims” (ved ik hvad den hedder men når man skubber til den bevæger hoved sig).

Og så er kortet færdigt.

Jeg håber i kan lide resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.