Halloween med monster….

Stort halloween kort.

Tanken bag dette kort er at jeg ville lave et familie billede som hænger på vægen af denne sjove monster familie.

Farver:

https://hobbyboden.dk/shop/distress-ink-pad-28251p.html

https://hobbyboden.dk/shop/distress-ink-pad-29008p.html

https://hobbyboden.dk/shop/distress-ink-pad-6372p.html

Stempler:

https://hobbyboden.dk/shop/tim-holtz-cling-42398p.html

die:

https://hobbyboden.dk/shop/sizzix-thinlits-tim-41997p.html

https://hobbyboden.dk/shop/sizzix-thinlits-tim-39075p.html

Tekster:

https://hobbyboden.dk/shop/tim-holtz-idea-ology-42336p.html

Jeg lavede baggrunden med sværter der er brugt mørke blå gul lilla og sort. Som er blændet sammen. Der er kommet små vand dråber på for at give noget effekt og så noget sølv splat.

Har så skåret den fede die ud fra tim Holtz jeg har linket til længer oppe. I sort. Den er limet på baggrunden for at give lidt mere effekt i baggrunden.

Selve rammen har jeg skåret ud i karton fra morgenmads produkter. Det er ca. 5 der er limet sammen. Og den sidste lag er skåret ud i sort. Siderne er malet sorte enden jeg limet den sorte lag på. Jeg har givet det noget sølv voks fra prima for at gøre rammen lidt mere rustik.

Jeg limede rammen fast på baggrunden.

Alle de sjove figuren jeg har brugt har jeg linket til længer oppe. Har malet dem med sværter fra tim Holtz. Har ikke gået så meget op i skygger osv. Da tim Holtz stempler er så smarte at der er alleræde skygger på dem så man behøver ikke at gør sig så meget umage for at få et godt resultat.

Har klippede dem ud med en lille saks og sat nogle på med lim andre med puder og den sidste gav jeg flere puder under så det bliver 3d.

Så der skåret noget stakit ud der også har fået sølv voks. Og flagermusen de har fået en lilla voks lag teksterne er fra en af tim Holtz halloween serier linket længer oppe.

Og det der er selve kortede er noget papir fra en af tim Holtz halloween blokke og valgte dette fordi det skulle ligne tapet.

One thought on “Halloween med monster….

  1. Herligt tak for det. Sidder lige og er ved at lave et Halloween album til en lille canadier, som er i DK p.t. Har heldigvis alle materialerne, så det er bare i gang med dette meget sjove og spændende billede/kort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.