Jul på skøjter

Et lille julekort blev det til her med de fine Tim Holtz skøjter.

Har skåret 3 ud af hver skøjte og limet dem sammen. Og fordi jeg limer nogle sammen er fordi jeg kom en god lag krakelering pasta på.

Men det ligger og tørre, laver jeg selve kortede. Her er selve kortbasen bare et hvidt kort på 11*15. har taget noget guld karton og fyldt kortede ud med. Og endnu et der er 10,5*14,5 som er ridset med sandpapir. Disse lag er limet sammen.

Så fandt jeg noget tykt hvidt gesso frem og en stencil der ligner sneen der falder. Og lage et lag med det på baggrunden. Så blev det lagt til side for at tørre.

Mens den tørre fandt jeg skøjterne frem igen nu er de fyldt med fine revner. Jeg tog noget sort maling og kom lidt vand i. kom noget ud på skøjterne lod det side i 10 sek. og tag en halv fugtig vådklud og sned af igen så det sorte mest sider nede i folderne. Hælen er også malet sort.

Så syet jeg noget hør snor igennem holderne på skøjterne.

Nu fandt jeg noget jule gran halløj die frem og fik skåret noget ud i forskellige grønne farver. Og tallet 24 i sort.

Nu det bare at få det hele samlet og vupti et lille julekort

Glædelig jul

2 thoughts on “Jul på skøjter

  1. Så lækkert et kort….det er jeg vild med.
    Har også de skøjter på ønskesedlen 😀
    Glædelig jul til dig og alle jer andre her hos Hobbyboden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.