Julen nærmer sig – Varm Kakao sæson er begyndt

I denne kolde tid er det ikke kun julekort man har brug for. Netop denne form for kort ville jeg selv elske at modtage, udover julekort selvfølgelig. Jeg ELSKER varm kakao, særligt da jeg hverken er til kaffe eller gløgg. Og der skal helt klart masser af flødeskum på toppen. Til mit kakao kort har jeg kombineret et stempel sæt og et die sæt – for de passer bare perfekt sammen efter min mening.

Jeg har die cuttet de forskellige dele ud i farvet karton. For at give min kop kakao mere liv har jeg med farveblyanter givet diecut koppen og flødeskummet skygger. Ikke meget, men lige en lille snært af mørke toner. Det er utroligt så stor en forskel en lille smule skygge kan gøre og ens motiv kommer i live.

Die sættet er fra My Favorite Things / Die-Namics og hedder “Hot Cocoa Cups” og stempelsættet er ligeledes fra My Favorite Things og hedder “Hug in a Mug“. Stempelsættet har de sødeste tekster og kan bruges til mange typer kort – julekort, venskabskort, kærlighedskort, vinterkort, takkekort, tekort og selvfølgelig kakaokort.

Til die cutting af mine matter har jeg brugt to forskellige nested die sæt – Disse to er mine go-to’s og jeg bruger dem stort set på hvert eneste kort, som jeg laver. Det ene sæt er fra tyske Create A Smile “Double Stitched Rechtangles” og det andet fra danske Simple and Basic “Double Pierced Rectangle“.

Nu har jeg helt fået lyst til en kop varm kakao med flødeskum til….mums….

Kreative julehilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.