TEMA – Kinder æg: Pallietter

Jeg må indrømme, det tog mig noget tid at komme med på palliet bølgen. Men nu er jeg totalt med, de er fantastiske og fåes i alle mulige farver og farveblandinger. Og så kan de bruges på mange forskellige måder. Her vil jeg vise 3 forskellige måde:

1. Som halv perler

På dette kort har jeg brugt pallietter som jeg ofte bruger halv perler, som en ekstra detalje på kortet. De er spredt lidt tilfældigt og så alligevel ikke. Jeg kan godt lide at de “falder” fra venstre øverste hjørne og ned mod højre nederste hjørne.

Baggrunden er lavet på foto papir med en maske og distress oxide  Tag er lavet med Gittes nye die sæt: Basis Tags. Er vild med den lille stjerne i taggen. Teksten er også lavet med en af Gittes nye dies.

2. Pallietter er i fokus

På det andet kort har jeg brugt pallietter til at lave en stjerne som er fokus på kortet. Jeg har brugt pallietter fra Jillibean  i farve Teal + nogle få brune. Jeg lavede en skabelon ved at skære en stjerne ud på min big shot. Jeg brugte derefter stjerne hullet som skabelon og limede palliettene på gennem hullet. Skabelonen fjernede jeg forsigtigt bagefter.

Igen er baggrunden lavet med en maske og distress oxide.  Jeg har brugt Blending Brushes, synes farven bliver fordelt mere jævn på en virkelig lækker måde. Teksten er igen en af Gittes nye dies. Også den sorte baggrundener skåret med Gittes nye die sæt: Basis rektangler og flag. Se hvor fint den passer til et A5 kort.

3. Shaker kort

Den 3. Måde er nok en klassisk måde at bruge pallietter på, nemlig som fyld i et shaker kort. Specielt de blandende sæt fungerer virkelig fint i et shaker kort da de er forskellige i farver og nogle gange også i størrelse og facon.

Jeg må lige starte med at beklage billed kvaliteten, havde desværre afleveret kortet da jeg opdagede kvaliteten.

Papir er fra Craft Consortium Essentials Craft – Watercolors.  Blade er lavet med Dies fra Lady E. Tillykke er die fra Simple and Basic.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “TEMA – Kinder æg: Pallietter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.